Πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ θα κληρονομήσει μέρος της περιουσίας των 97 εκατ. λιρών

Πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ θα κληρονομήσει μέρος της περιουσίας των 97 εκατ. λιρών Facebook Twitter
0

O πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, έμπορος τέχνης από το Τέξας, Κένι Γκος, κατέληξε σε συμφωνία με την οικογένεια του τραγουδιστή για τη περιουσία των 97 εκατομμυρίων λιρών.


 
Μετά το θάνατο του σούπερ σταρ το 2016, οι διαχειριστές του Τζορτζ Μάικλ, που είναι, η αδελφή του Γιόντα και ο συνεργάτης του Κρίστοφερ Οργκ, δήλωσαν ότι «ο Κένι δεν δικαιούται κάτι από την περιουσία».
 

Σύμφωνα με τον Sebastian Shakespeare και την Daily Mail, όλοι μαζί κατέληξαν σε οικονομική συμφωνία, μετά από μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία όμως παραμένει εμπιστευτική. Ο Κένι είχε στο παρελθόν ζητήσει 15.000 αγγλικές λίρες το μήνα, ισχυριζόμενος ότι δεχόταν οικονομική υποστήριξη από τον εκλιπόντα τραγουδιστή, ακόμη και μετά τον χωρισμό τους το 2009.
 

Ο Τζορτζ και ο Κένι ήταν μαζί για 13 χρόνια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες το 1996, οκτώ χρόνια αφότου ο Τζωρτζ μετακόμισε στην Αμερική.
 

Ο χωρισμός τους ήρθε 13 χρόνια αργότερα, αλλά επιβεβαιώθηκε μόνο το 2012 από τον ίδιο τον τραγουδιστή στη σκηνή λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι ο Kένι κι εγώ δεν είμαστε μαζί, εδώ και δυόμισι χρόνια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Μου έφερε μεγάλη χαρά αλλά και πόνο. Η ερωτική μου ζωή είναι πιο ταραχώδη από ποτέ, και είμαι τόσο λυπημένος για τη σχέση μου με τον Κένι. Λυπάμαι για κάθε πόνο που του έχω δώσει».
 

Παρά το χωρισμό τους, ο Κένι συνέχισε να στηρίζει τον σταρ, συνοδεύοντας τον σε μια δικαστική ακρόαση ένα χρόνο αργότερα και το 2011 τον επισκέφτηκε σε νοσοκομείο την Αυστρίας όταν υπέστη πνευμονία.
 

Ο Τζορτζ Μάικλ, πέθανε στο σπίτι του στο Goring-on-Thames, στο Οξφορντσάιρ την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, σε ηλικία 53 ετών. Δεν άφησε στη διαθήκη του τίποτα στον πρώην φίλο του. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του μοιράστηκε μεταξύ των αδελφών του Μέλανι και Γιόντα και μικρότερο κομμάτι στον πατέρα του, στους στενούς φίλους και συνεργάτες του. Ο τελευταίος σύντροφος του, κομμωτής Fadi Fawaz, δεν πήρε τίποτα από την περιουσία του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΥΡΩΠΗ

Διεθνή / Reuters: Θα καθυστερήσουν οι αποστολές αμερικανικών όπλων στην Ευρώπη λόγω του πολέμου στο Ιράν

Αμερικανοί αξιωματούχοι αποδίδουν μέρος της πίεσης στα αποθέματα στο γεγονός ότι ευρωπαϊκές χώρες δεν συνέβαλαν στις προσπάθειες για τη διασφάλιση της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Η Ευρώπη επιταχύνει τα σχέδιά της για ασφαλή ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ - Όσα δήλωσαν οι ηγέτες των χωρών

Στη συνάντησή τους στο Παρίσι, οι Ευρωπαίοι ηγέτες δήλωσαν ότι ενδέχεται να εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για μια αμυντική αποστολή, παρά το γεγονός ότι το Ιράν δήλωσε πως ανοίγει πλήρως τη θαλάσσια δίοδο
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ BREXIT ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM