LIVE!

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Το άγχος σε μικρή ηλικία σε επηρεάζει πολύ αργότερα» - Η αναφορά του στην πριγκίπισσα Νταϊάνα

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Το άγχος σε μικρή ηλικία σε επηρεάζει πολύ αργότερα» - Η αναφορά του στην πριγκίπισσα Νταϊάνα Facebook Twitter
Φωτογραφία: EPA
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δηλώνει αποφασισμένος να προσφέρει στα παιδιά του μια ήρεμη και σταθερή οικογενειακή ζωή, κάτι που, όπως παραδέχεται, ο ίδιος δεν είχε μεγαλώνοντας.

Στο επεισόδιο της 3ης Οκτωβρίου της σειράς του Eugene Levy «The Reluctant Traveler», ο πρίγκιπας της Ουαλίας παραχώρησε ίσως την πιο ειλικρινή συνέντευξη της ζωής του, μιλώντας για την παιδική του ηλικία, τον χρόνο με την Κέιτ Μίντλετον και την οικογένειά τους, αλλά και για το βασιλικό του πεπρωμένο ως μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας.

Ο 43χρονος Ουίλιαμ παραδέχτηκε ότι ως μονάρχης θέλει να κάνει τη διαφορά. Στο σπίτι, όμως, με την Κέιτ και τα τρία παιδιά τους — τον 12χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, τη 10χρονη πριγκίπισσα Σαρλότ και τον 7χρονο πρίγκιπα Λουί — το παν είναι η σταθερότητα.

Όταν ο Levy τον ρώτησε για την επιθυμία του να προσφέρει στα παιδιά του μια «σχετικά φυσιολογική οικογενειακή ζωή», ο Ουίλιαμ απάντησε ότι αυτό «σίγουρα» ξεκινά από τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Το άγχος σε μικρή ηλικία σε επηρεάζει πολύ αργότερα» - Η αναφορά του στην πριγκίπισσα Νταϊάνα Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τον Eugene Levy/Φωτογραφία: Apple TV

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα στο σπίτι. Θερμότητα, ασφάλεια, αγάπη», είπε. «Αυτό υπήρχε και στη δική μου παιδική ηλικία, αλλά οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 8 ετών, οπότε κράτησε για λίγο».

Ο Ουίλιαμ εξήγησε ότι από εκείνη την εμπειρία έμαθε να μην επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. «Όλοι προσπαθούμε να το κάνουμε. Θέλω το καλύτερο για τα παιδιά μου. Ξέρω ότι το δράμα και το άγχος σε μικρή ηλικία σε επηρεάζουν πολύ αργότερα». Παράλληλα, τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και η Κέιτ προσπαθούν να προστατεύσουν την οικογένειά τους από τη διαρκή πίεση των ΜΜΕ, που χαρακτήρισε καταστροφική.

«Αν το αφήσεις να εισχωρήσει, η ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στην οικογενειακή σου ζωή είναι κάτι που ορκίστηκα πως δεν θα επιτρέψω να συμβεί», σημείωσε.

Αναφερόμενος στη δύσκολη περίοδο 2023-2024, όταν η Κέιτ και ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκαν με καρκίνο, ο Ουίλιαμ παραδέχτηκε: «Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου». Ωστόσο, υπογράμμισε ότι σήμερα «όλα προχωρούν στη σωστή κατεύθυνση» και πως η οικογένεια εξακολουθεί να αναρρώνει από το σοκ.

«Είμαστε μια πολύ ανοιχτή οικογένεια. Μιλάμε για όσα μας απασχολούν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τις συνέπειες. Το σημαντικό είναι να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον», πρόσθεσε.

Τέλος, για τον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα Τζορτζ, και την προοπτική να γίνει μελλοντικά βασιλιάς, απάντησε: «Θέλω να δημιουργήσω έναν κόσμο στον οποίο θα είναι περήφανος για όσα κάνουμε. Αλλαγή για το καλό. Δεν τη φοβάμαι, την αγκαλιάζω. Αυτό με ενθουσιάζει».

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καναδάς: Σταματά η διαφημιστική εκστρατεία με τον Ρίγκαν, ώστε να αρχίσουν ξανά οι εμπορικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Διεθνή / Καναδάς: Σταματά η διαφημιστική εκστρατεία με τον Ρίγκαν, ώστε να αρχίσουν ξανά οι εμπορικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Ο Τραμπ χαρακτήρισε τη διαφήμιση «ψεύτικη» και «παραπλανητική», κατηγορώντας την καναδική πλευρά ότι «παραποίησε τα λόγια του Ρίγκαν για να επηρεάσει τα αμερικανικά δικαστήρια που εξετάζουν τη νομιμότητα των δασμών του»
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ «παγώνει» τις εμπορικές συνομιλίες με τον Καναδά λόγω διαφήμισης με τη φωνή του Ρίγκαν

Διεθνή / Ο Τραμπ «παγώνει» τις εμπορικές συνομιλίες με τον Καναδά λόγω διαφήμισης με τη φωνή του Ρίγκαν

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον τερματισμό των εμπορικών διαπραγματεύσεων με τον Καναδά, κατηγορώντας την κυβέρνηση του Οντάριο για «ψεύτικη» διαφήμιση που χρησιμοποίησε τη φωνή του Ρόναλντ Ρίγκαν
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο:

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Είδα έναν από τους εγκληματίες» - Οι πρώτες μαρτυρίες των υπαλλήλων

«Για εμάς ήταν απίστευτο ότι οι προθήκες θα μπορούσαν να σπάσουν... ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι υπήρχε τέτοιος κίνδυνος... κανείς δεν μπορεί να είναι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο», δήλωσε μία υπάλληλος
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: «Καμία αμερικανική στρατιωτική δύναμη στο έδαφος της Γάζας»

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: «Καμία αμερικανική στρατιωτική δύναμη στο έδαφος της Γάζας»

Ο Τζέι Ντι Βανς επισκέφθηκε το Ισραήλ για να ενισχύσει την κατάπαυση πυρός με τη Χαμάς, τονίζοντας ότι μια διεθνής δύναμη ασφαλείας θα αναλάβει τον αφοπλισμό της οργάνωσης, χωρίς αμερικανικά στρατεύματα στο έδαφος της Γάζας
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Πώς ο Βέλγος πρωθυπουργός ανέτρεψε το «τρελό» σχέδιο της ΕΕ για δάνειο 140 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ουκρανία: Πώς ο Βέλγος πρωθυπουργός ανέτρεψε το «τρελό» σχέδιο της ΕΕ για δάνειο 140 δισ. ευρώ

Το Βέλγιο μπλοκάρει το σχέδιο της ΕΕ για δάνειο 140 δισ. ευρώ στην Ουκρανία, λόγω νομικών και οικονομικών κινδύνων. Διαβάστε πώς καθυστερεί η απόφαση και τι σημαίνει για το Κίεβο
LIFO NEWSROOM