Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Η ζωή μάς στέλνει δοκιμασίες, το να τις ξεπερνάμε μας διαμορφώνει»

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Η ζωή μάς στέλνει δοκιμασίες, το να τις ξεπερνάμε μας διαμορφώνει» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου πρίγκιπα Ουίλιαμ / EPA
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πραγματοποίησε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, μιλώντας ανοιχτά για τη δυσκολότερη χρονιά που πέρασε η οικογένειά του.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε σε ένα ειδικό επεισόδιο της σειράς του Γιουτζίν Λεβί, «The Reluctant Traveler», με τίτλο «Ζώντας τη βασιλική ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο» (Living the Royal Life in the UK).

Σε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο, ο 78χρονος παρουσιαστής φαίνεται να φτάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, να κάνει τουρισμό στο Λονδίνο με διώροφο λεωφορείο, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει βασιλική πρόσκληση από τον ίδιο τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για να τον επισκεφθεί στο κάστρο του Ουίνδσορ.

«Προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία σε όλους. Κάνουμε εξατομικευμένες ξεναγήσεις παντού», αναφέρει αστειευόμενος στο απόσπασμα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ,  καθώς ξεναγεί τον Λεβί στο κάστρο.

Οι δυο τους διακρίνονται στο βίντεο να κάνουν βόλτα στους κήπους, με τον παρουσιαστή να ρωτά τον διάδοχο του θρόνου τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του στο σπίτι.
«Ύπνος. Όταν έχεις τρία μικρά παιδιά, ο ύπνος είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου», απαντά χαμογελώντας ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Σε άλλη σκηνή του επεισοδίου, οι δυο τους κάθονται για μια μπύρα σε τοπική παμπ, όπου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλά για τις δυσκολίες των τελευταίων ετών, όταν η Κέιτ Μίντλετον και ο πατέρας του, διαγνώστηκαν με καρκίνο.

«Θα έλεγα ότι το ’23-’24 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά που είχα ποτέ. Ξέρεις, η ζωή μάς στέλνει δοκιμασίες, και το να μπορούμε να τις ξεπερνάμε είναι αυτό που μας διαμορφώνει», παραδέχτηκε.

Τον Νοέμβριο του 2024, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε μιλήσει περισσότερο για τη δύσκολη αυτή περίοδο της βασιλικής οικογένειας, σε συνέντευξή του κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Νότια Αφρική για το βραβείο Earthshot.

«Ήταν φρικτό. Πιθανότατα η δυσκολότερη χρονιά της ζωής μου. Το να προσπαθείς να αντεπεξέλθεις σε όλα και να κρατήσεις τα πάντα σε μια πορεία ήταν πραγματικά δύσκολο», δήλωσε.

«Αλλά είμαι τόσο περήφανος για τη σύζυγό μου, είμαι περήφανος για τον πατέρα μου, για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν αυτά που πέρασαν. Αλλά, από προσωπική και οικογενειακή άποψη, ήταν… ναι, ήταν βάναυσο», κατέληξε.

 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ διαψεύδει τη «Wall Street Journal»: «Fake news» το “πράσινο φως” στο Κίεβο για πλήγματα εντός Ρωσίας

Διεθνή / Ο Τραμπ διαψεύδει τη «Wall Street Journal»: «Fake news» το “πράσινο φως” στο Κίεβο για πλήγματα εντός Ρωσίας

Ο Τραμπ χαρακτήρισε το ρεπορτάζ «fake news», επιμένοντας ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση και ότι οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν να οδηγηθούν σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τη Ρωσία
LIFO NEWSROOM
Πορτογαλία: Η κρίση στα νοσοκομεία οδηγεί σε αύξηση των γεννήσεων μέσα στα ασθενοφόρα

Διεθνή / Πορτογαλία: Η κρίση στα νοσοκομεία οδηγεί σε αύξηση των γεννήσεων μέσα στα ασθενοφόρα

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου καλείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την μεταφορά μίας εγκύου, όπως και εκείνες όπου πυροσβέστες αναγκάζονται να αναλάβουν τον ρόλο του μαιευτήρα
LIFO NEWSROOM
Ζευγάρι στη Γαλλία απήγαγε και βασάνιζε 45χρονη: Την είχαν σε υπόγειο 5 χρόνια και την έπλεναν με χλωρίνη

Διεθνή / Ζευγάρι στη Γαλλία απήγαγε και βασάνιζε 45χρονη: Την είχαν σε υπόγειο 5 χρόνια και την έπλεναν με χλωρίνη

Η 45χρονη γυναίκα «εξαφανίστηκε» για τις αρχές από τον Απρίλιο του 2022, όταν εκδόθηκε το διαζύγιό της, κοιμόταν σε μια ξαπλώστρα, έκανε την ανάγκη της σε ένα δοχείο ή σε πλαστικές σακούλες
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Η πρόεδρος του μουσείου ζητά να εγκατάσταση αστυνομικού τμήματος

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Η πρόεδρος του μουσείου ζητά εγκατάσταση αστυνομικού τμήματος

Η πρόεδρος του Λούβρου ζητά αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας μετά τη μεγάλη ληστεία ιστορικών κοσμημάτων. Σχέδιο για νέο αστυνομικό τμήμα και εκσυγχρονισμό βιντεοεπιτήρησης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως η αμερικανική κυβέρνηση τού χρωστά 230 εκατ. δολάρια - «Μηνύω τον εαυτό μου»

Διεθνή / Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως η αμερικανική κυβέρνηση τού χρωστά 230 εκατ. δολάρια - «Μηνύω τον εαυτό μου»

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο πρόκειται για αποζημίωση λόγω ομοσπονδιακών ερευνών, στις οποίες υπεβλήθη κατά τη διάρκεια και μετά την πρώτη του θητεία
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ποιες οι υποχρεώσεις της χώρας απέναντι στη Γάζα και τους Παλαιστινίους, σύμφωνα με το Διεθνές Δικαστήριο

Διεθνή / Ισραήλ: Ποιες οι υποχρεώσεις του απέναντι στη Γάζα και τους Παλαιστινίους, σύμφωνα με το Διεθνές Δικαστήριο

Το Ισραήλ δεν συμμετείχε στη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ωστόσο Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε σε δημοσιογράφους πως πρόκειται για μια «κατάχρηση του διεθνούς δικαίου»
LIFO NEWSROOM