ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Πρίγκιπας Έντουαρντ: Το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που μίλησε δημόσια για το σκάνδαλο Έπσταϊν

Πρίγκιπας Έντουαρντ: Το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που μίλησε δημόσια για το σκάνδαλο Έπσταϊν Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου πρίγκιπα Έντουαρντ / Getty Images
0

Ο πρίγκιπας Έντουαρντ, έγινε το πρώτο άτομο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Τζέφρι Έπσταϊν, εν μέσω των νέων αποκαλύψεων για τον αδελφό του, Άντριου και τη Σάρα Φέργκιουσον.

Ο πρίγκιπας Έντουαρντ τοποθετήθηκε για το σκάνδαλο, εν μέσω ελέγχων για τη σύνδεση του Άντριου μαζί του,  την Τρίτη στο Παγκόσμιο Κοινωνικό και Οικονομικό Συνέδριο στο Ντουμπάι.

Εκεί ο 61χρονος έγινε το πρώτος μέλος της βασιλικής οικογένειας που μοιράστηκε δημόσια τις σκέψεις του σχετικά με τα έγγραφα Έπσταϊν, δηλώνοντας ότι «είναι πραγματικά σημαντικό να θυμόμαστε τα θύματα».

«Και ποιοι είναι τα θύματα σε όλα αυτά; Πολλά τα θύματα σε όλα αυτά», ανέφερε σε δημοσιογράφο σύμφωνα με το The Independent.

Τα σχόλια του Έντουαρντ ακολουθούν τη δημοσιοποίηση νέων εγγράφων που συνδέουν τον αδελφό του, πρώην πρίγκιπα Άντριου, με τον Τζέφρι Έπσταϊν, παρότι ο ίδιος έχει επανειλημμένα αρνηθεί οποιαδήποτε παράνομη πράξη. Στα τελευταία έγγραφα που δημοσιοποίησε το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, αποκαλύφθηκε ότι ο Άντριου είχε αλληλογραφία με τον Έπσταϊν, η οποία περιλάμβανε φωτογραφίες των θυγατέρων του, της πριγκίπισσας Βεατρίκης και Ευγενίας, όταν ήταν νεότερες.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων φαίνεται ότι είχε στείλει στον Έπσταϊν τις οικογενειακές χριστουγεννιάτικες κάρτες του 2011 και του 2012, όπου έδειχνε τις πριγκίπισσες να κάνουν βόλτα με βάρκα, ενώ η κάρτα του 2012 τις απεικόνιζε σε προσωπικές δραστηριότητες και ταξίδια.

Η υποτιθέμενη αυτή αλληλογραφία συνέβη μετά την καταδίκη του Έπσταϊν. Επιπλέον, φαίνεται να έγινε μετά τη διάσημη συνέντευξη του Άντριου στο BBC το 2019, στην οποία δήλωνε ότι είχε διακόψει κάθε επικοινωνία με τον Έπσταϊν.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΕΙΝ

Διεθνή / Αρχεία του FBI αποκαλύπτουν στενές σχέσεις του Έπσταϊν με τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και τον Ντέιβιντ Μπλέιν

Οι διάσημοι ταχυδακτυλουργοί Ντέιβιντ Μπλέιν και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είχαν στενές σχέσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με αρχεία από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης
THE LIFO TEAM
Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς - και έβαλε όριο στις ευλογίες

Διεθνή / Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς και έβαλε όριο στις ευλογίες

Ο πρώτος Αμερικανός Πάπας δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να διχάζεται γύρω από τη σεξουαλικότητα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν σκοπεύει να πάει πέρα από τη γραμμή του Φραγκίσκου για τις άτυπες ευλογίες ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Διεθνή / Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Ο Ιταλός Filippo Sorcinelli δημιουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια τελετουργικά άμφια για το Βατικανό. Μετά τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και τον Φραγκίσκο, τα σχέδιά του φορέθηκαν και από τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, που βρέθηκε στη λίστα της Vogue με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του 2025.
THE LIFO TEAM
NATO ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Γιατί ο πόλεμος στο Ιράν δείχνει ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να πολεμήσει τη Ρωσία

Από τις ελλείψεις σε πυρομαχικά μέχρι την ανεπαρκή χρηματοδότηση των ναυτικών δυνάμεων, η συμμαχία φαίνεται να βρίσκεται αρκετά μακριά από το να είναι πραγματικά έτοιμη για πόλεμο
THE LIFO TEAM