Πριβέ συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στο ξενοδοχείο των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγγλίας στο Κατάρ

Πριβέ συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στο ξενοδοχείο των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγγλίας στο Κατάρ Facebook Twitter
0

Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας απόλαυσε μια μυστική συναυλία του Robbie Williams στο ξενοδοχείο που διαμένει στο Κατάρ το βράδυ της Τετάρτης, με τον ποπ σταρ να ερμηνεύει τραγούδια ακόμη και σε ντουέτα με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής. 

Η ξεχωριστή αυτή εμφάνιση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο τους στο Al Wakrah το βράδυ της Τετάρτης. 

Πριβέ συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στο ξενοδοχείο των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγγλίας στο Κατάρ Facebook Twitter

Ο μέσος Κάλβιν Φίλιπς ερωτηθείς σχετικά με τη γνωριμία του με το ποπ είδωλο Williams ανέφερε: Ο Robbie ήταν εδώ μαζί μας χθες το βράδυ. Ήταν δίπλα στην πισίνα και μας τραγούδησε μερικά τραγούδια. Ήταν μια πολύ καλή βραδιά. Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του. Είναι απίστευτα ταλαντούχος αλλά και πολύ καλός άνθρωπος. Τα πήγαινε καλά με όλους.

Ο Φίλιπς μάλιστα επιβεβαίωσε πως υπήρξαν μερικά ντουέτα, αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες με ονόματα.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο Κατάρ για μία συναυλία στο Doha Golf Club και έχει δεχθεί επικρίσεις από ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

«Φυσικά, δεν συγχωρώ τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αλλά με αυτό ως δεδομένο, αν δεν συγχωρούμε πουθενά τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τότε θα ήταν η συντομότερη περιοδεία που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Δεν θα μπορούσα να παίξω καν στην κουζίνα μου. Όποιος γράφει μηνύματα λέγοντας “όχι στο Κατάρ” το κάνει χρησιμοποιώντας την κινεζική τεχνολογία. Θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μου να μην πάω [στο Κατάρ]. Νομίζω ότι είναι υποκριτικό, αν πάρουμε αυτήν την απόφαση για αυτό το μέρος, πρέπει να το εφαρμόσουμε παντού στον κόσμο… Τότε, αν το εφαρμόσουμε στον κόσμο, κανείς δεν μπορεί να πάει πουθενά».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ