Πρακτορείο μοντέλων προσφέρει συμβόλαιο 9 εκατ.$ στην Άμπερ Χερντ για ερωτική ταινία

Πρακτορείο μοντέλων προσφέρει συμβόλαιο 9 εκατ.$ στην Άμπερ Χερντ για ερωτική ταινία Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Zen Models, ένα πρακτορείο μοντέλων, είναι πρόθυμη να εξοφλήσει τα χρέη της Άμπερ Χερντ προσφέροντάς της συμβόλαιο ύψους 9 εκατ. δολ. για να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία.

Το συμβόλαιο θα καλύπτει 8 εκατ. δολάρια για το χρέος της προς τον Ντεπ και 1 επιπλέον εκατομμύριο δολάρια για δωρεά που έχει δεσμευτεί η ηθοποιός να κάνει στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες, σύμφωνα με το αυστραλιανό Pop Topic.

Η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, Elaine Bredehoft, φέρεται να έλαβε μια επιστολή από την Πρόεδρο του Zen Model Management, Veronica Madjarian.

Η επιστολή αναφέρει: «Η Zen Models είναι ένα πρακτορείο μοντέλων και εταιρεία παραγωγής ταινιών για ενήλικες. Ήμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κυρία Χερντ ένα συμβόλαιο για να συμμετάσχει σε μια παραγωγή ψυχαγωγικού βίντεο για ενήλικες».

»Η προσφορά είναι για 8 εκατομμύρια δολάρια για έναν ρόλο σε μία ταινία για ενήλικες και επιπλέον 1 εκατομμύριο δολάρια για την ανεκπλήρωτη υποχρέωσή της στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.»

Η αξία του συμβολαίου φαίνεται ότι μόλις και μετά βίας καλύπτει το χρέος της Άμπερ Χερντ στον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ και υποδηλώνει επίσης έμμεσα την αδυναμία της να εκπληρώσει την δέσμευσή της στο CHLA.

Η πρόεδρος των Zen Models, Veronica Madarian, και το μοντέλο, Amber Moore, δημοσίευσαν ένα βίντεο για να ενισχύσουν τη νομιμότητα της προσφοράς τους.

«Το Zenmodels.net δημιουργήθηκε για να ενδυναμώσει άνδρες και γυναίκες στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων», λέει στο βίντεο η Moore.

«Αποφασίσαμε να προσφέρουμε στην Άμπερ Χερντ μια πιθανή λύση σε ορισμένα από τα προβλήματά της» συνεχίζει η πρόεδρος του πρακτορείου διαβάζοντας την επαγγελματική πρόταση που έστειλαν.

«Αυτό το βίντεο (ερωτικού περιεχομένου) θα δημιουργηθεί για να δώσει δύναμη στην Άμπερ ώστε να αγκαλιάσει τη δική της σεξουαλικότητα. Υπάρχουν αρκετές βραβευμένες γυναίκες σκηνοθέτριες που θα δημιουργούσαν ένα σενάριο για να απεικονίσουν την Άμπερ και να ενδυναμώσουν το φως της γυναικείας σεξουαλικότητας».

Ο πρόεδρος της Zen Models εξηγεί ότι το πρακτορείο έχει ουσιαστικά ξεκινήσει τις καριέρες πολλών επίδοξων καλλιτεχνών στον τομέα των ταινιών για ενηλίκους, που έκτοτε έχουν εμφανιστεί σε πάνω από 2.000 παραγωγές.

«Αισθανόμαστε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων, καθώς και σε ολόκληρη τη βιομηχανία, έχουν απεικονιστεί με πολύ αρνητικό πρίσμα. Η βιομηχανία ενηλίκων έχει γίνει μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που εργάζεται για να δημιουργήσει ασφαλέστερο περιβάλλον για να εκφραστούν επαγγελματικά οι καλλιτέχνες, εξαλείφοντας την παρενόχληση στα γυρίσματα».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του πρακτορείου μοντέλων η Άμπερ Χερντ είναι μια «αφελής νεαρή κοπέλα» που ήταν ανίδεη και απροετοίμαστη για την κριτική που δέχτηκε.

«Αυτή η προσφορά θα μπορεί να επιτρέψει στην Άμπερ να εξοφλήσει το χρέος της και να μείνει μακριά από τα αρνητικά σχόλια του Τύπου» λέει μεταξύ άλλων η Moore.

Mε πληροφορίες του Pop Topic

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ