Ο πορνοστάρ Ron Jeremy κατηγορείται για 34 βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις

Πορνοστάρ κατηγορείται για 34 υποθέσεις βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης Facebook Twitter
0

Ο πρωταγωνιστής πορνογραφικών ταινιώνRon Jeremy κατηγορείται για 34 υποθέσεις βιασμών και σεξουαλικών επιθέσεων. Η δίκη του συνεχίζεται ενώ οι ποινές που θα μπορούσαν να του επιβληθούν ενδεχομένως να αγγίξουν τα ισόβια αγγίζοντας «στα χαρτιά» τα 300 έτη.

Ο Jeremy κρατείται στο κέντρο του Λος Άντζελες από τον Ιούνιο του 2020 και παραμένει εκεί, καθώς η εγγύηση του ανέρχεται στα 6,6 εκατομμύρια δολάρια. Στο παρελθόν είχε αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον του και δήλωνε αθώος. Την Τετάρτη επέμεινε για μία ακόμα φορά στην αθωότητά του.

Ο Jeremy, κατά κόσμον Ron Jeremy Hyatt, κατηγορήθηκε ον Ιούνιο του 2020 για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τεσσάρων γυναικών. Η υπόθεση από τότε έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και τώρα πλέον αφορά 21 φερόμενα θύματα για επιθέσεις σε διάστημα δύο δεκαετιών.

Ορισμένες γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση τον Νοέμβριο του 2017, όπως αναφέρεται και σε σχετικό άρθρο του περιοδικού Rolling Stone. Τότε, εκείνος είχε δηλώσει πως «Δεν έχω βιάσει ποτέ κανέναν και δεν θα βιάσω ποτέ κανέναν».

Αρχικά είχε αποφασιστεί προκαταρκτική ακρόαση για τον Οκτώβριο, αλλά οι εισαγγελείς είχαν αρκετά στοιχεία ώστε να οδηγηθεί απευθείας σε δίκη.

Πλέον, ο Jeremy αντιμετωπίζει 12 κατηγορίες βιασμού, επτά κατηγορίες βίαιης στοματικής συνουσίας, έξι κατηγορίες σεξουαλικής διείσδυσης, τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής διείσδυσης με ξένο αντικείμενο, δύο κατηγορίες σεξουαλικής διείσδυσης σε άτομο χωρίς τις αισθήσεις του, μία κατηγορία άσεμνης πράξης σε 15χρονο κορίτσι και μία κατηγορία επίθεσης με σκοπό να διαπράξει βιασμό.

Με πληροφορίες του Variety

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ