Πόλεμος στο Ισραήλ: Δακρυσμένη η Netta της Eurovision, ευχαριστεί τον Μπάιντεν

Πόλεμος στο Ισραήλ: Δακρυσμένη η Netta της Eurovision - «Ευχαριστούμε Τζο Μπάιντεν» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Μέσω ανάρτησης στα social media, η τραγουδίστρια Netta από το Ισραήλ περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αφότου ξέσπασε η επίθεση της Χαμάς.

Η Netta, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision το 2018 για λογαριασμό του Ισραήλ, δημοσίευσε μερικά Instagram stories, στα οποία η ίδια ήταν εμφανώς δακρυσμένη.

«Ευχαριστούμε Τζο Μπάιντεν. Προσπαθώ να βρω τη δύναμη να σας εξηγήσω τι συμβαίνει εδώ πέρα» γράφει στους διαδικτυακούς της φίλους η τραγουδίστρια απ’ το Ισραήλ.

Στη συνέχεια, η Netta μέσω ενός άλλου Instagram story αναφέρει ότι «προσπαθώ να κάνω αυτό το βίντεο γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, οι άνθρωποι να ξέρουν πραγματικά τι πραγματικά συμβαίνει εδώ. Μέχρι τώρα πάνω από 200 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί, 15.000 έχουν τραυματιστεί. Άνθρωποι, δεν ξέρουμε ακόμη πόσοι, κρατούνται όμηροι. Γυναίκες, παιδιά, και στρατιώτες έχουν κρατηθεί όμηροι με τη βία. Άλλοι ψάχνουν τους αγαπημένους τους...».

Πόλεμος στη Ισραήλ: 480 νεκροί, πάνω από 1.700 τραυματίες

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, από την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 250 Ισραηλινοί. Το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας κάνει λόγο για 232 νεκρούς και πάνω από 1.700 τραυματίες το τελευταίο 24ωρο. Υπάρχουν φόβοι για μεγαλύτερο τραγικό απολογισμό, αλλά ήδη πρόκειται για την πιο θανατηφόρα κλιμάκωση στην ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση εδώ και δεκαετίες. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία έκανε «εκτεταμένη» χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία, δηλώνει ο Ολλανδός ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Ρωσία έκανε «εκτεταμένη» χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία, δηλώνει ο Ολλανδός ΥΠΕΞ

Ολλανδικές και γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που τεκμηριώνουν την ευρεία χρήση απαγορευμένων χημικών όπλων από τις ρωσικές δυνάμεις 
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ σχεδιάζει αγώνα UFC στον Λευκό Οίκο για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ

Διεθνή / «Fight! Fight! Fight!»: Ο Τραμπ σχεδιάζει αγώνα UFC στον Λευκό Οίκο για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ

O Τραμπ αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ, θα αναλάβει τη διοργάνωση, η οποία θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τον ίδιο, «αγώνα τίτλου» μπροστά σε κοινό 20.000 με 25.000 θεατών
LIFO NEWSROOM