Ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; Μόλις μάθαμε ηλικία και αποκλείει δυο φαβορί

Ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; Μόλις μάθαμε ηλικία και αποκλείει δυο φαβορί Facebook Twitter
Φωτ: Pixabay
0

Ο παραγωγός των ταινιών James Bond, Μάικλ Γουίλσον, έδωσε στους φανς του μυστικού πράκτορα μια γεύση από το τι μπορούν να περιμένουν από τον επόμενο 007.

Αν και δεν απάντησε ευθέως στα διάφορα σενάριο γύρω από τον επόμενο Βρετανό κατάσκοπο, αποκάλυψε την ηλικία του ηθοποιού που θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία.

Μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από τον ρόλο μετά την τελευταία ταινία «No Time to Die», οι φήμες για τον επόμενο ηθοποιό που θα αναλάβει τα ηνία ήταν πολλές.

Καθώς η αναζήτηση του επόμενου Μποντ συνεχίζεται, τα ονόματα των Ίντρις Έλμπα και Τομ Χάρντι είναι στα φαβορί για τον επόμενο 007, ενώ ο πρωταγωνιστής του «Bridgerton», Regé-Jean Page, έχει επίσης προταθεί για τον ρόλο.

«Έχουμε προσπαθήσει να κοιτάξουμε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν», δήλωσε ο Γουίλσον σε εκδήλωση για τον Μποντ στο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, σύμφωνα με το Deadline. «Αλλά το να προσπαθούμε να το οπτικοποιήσουμε δεν λειτουργεί».

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του Μποντ από τον Πιρς Μπρόσναν το 2006, ήταν 38 ετών και εμφανίστηκε συνολικά σε τέσσερις ταινίες 007.

«Θυμηθείτε, ο Μποντ είναι ήδη βετεράνος», είπε ο Γουίλσον. «Έχει κάποια εμπειρία. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από πολέμους, ας πούμε. Πιθανότατα έχει πάει στη SAS ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάποιο παιδί από το λύκειο που μπορείς να φέρεις και να ξεκινήσεις. Γι' αυτό και λειτουργεί για κάποιον στα 30 και κάτι».

Εφόσον οι παραγωγοί στοχεύουν σε ηθοποιούς γύρω στα 30, αυτό φαίνεται να αποκλείει τον 45χρονο Τομ Χάρντι και τον 50χρονο Ίντρι Έλμπα- και οι δύο φαβορί κατά τα μέχρι στιγμής δημοσιεύματα.

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία Μποντ ήταν ο Ρότζερ Μουρ, ο οποίος ήταν 58 ετών στο «A View To A Kill», την έβδομη και τελευταία του εμφάνιση ως 007.

Τον περασμένο μήνα, ο Πιρς Μπρόσναν - ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο σε συνολικά τέσσερις ταινίες Bond από το 1995 μέχρι την αποχώρησή του από το franchise το 2002 - παραδέχτηκε ότι δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο επόμενος 007.

«Ποιος θα έπρεπε να το κάνει;», δήλωσε στο περιοδικό GQ σε συνέντευξη. «Δεν με νοιάζει».

«Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα πάρουν, ποιος θα είναι», συνέχισε. «Όποιος κι αν είναι, του εύχομαι καλή τύχη».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM
Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Οι ευρωβουλευτές κατέληξαν επίσης σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού των αλυσίδων εφοδιασμού στον τομέα της άμυνας (FAST)
LIFO NEWSROOM
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Διεθνή / Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι η Πολωνία δεν υποχρεώνεται να αλλάξει τη νομοθεσία της, αλλά οφείλει να αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους γάμους όταν έχουν συναφθεί εντός της ΕΕ
LIFO NEWSROOM