Πήγε να αγοράσει το iPhone Xs με μια μπανιέρα γεμάτη κέρματα - ΒΙΝΤΕΟ

Πήγε να αγοράσει το iPhone Xs με μια μπανιέρα γεμάτη κέρματα - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Κάποια πράγματα μπορούν να συμβούν μόνο στην Ρωσία: την Τρίτη, οχτώ νέοι από τη Μόσχα κουβάλησαν μια μπανιέρα γεμάτη ρούβλια, σε ένα από τα 38 καταστήματα με προϊόντα Apple στην πόλη, για να αγοράσουν ένα νέο iPhone Xs. 

Όπως μεταδίδουν οι Moscow Times, η μπανιέρα ήταν γεμάτη με 100.000 ρούβλια - περίπου 1.500 δολάρια - τα οποία ήταν αρκετά ώστε ένας από την παρέα να κάνει δικό του το πολυπόθητο γκάτζετ. 

Σε μία φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook, ο υπάλληλος φαίνεται να προσπαθεί να μετρήσει τα αμέτρητα ψιλά. Το στιγμιότυπο έγινε αμέσως viral αν και αρκετοί κάνουν λόγο για σκηνοθετημένο στιγμιότυπο. 

Πήγε να αγοράσει το iPhone Xs με μια μπανιέρα γεμάτη κέρματα - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter

Σύμφωνα με τον μπλόγκερ, Σβιάτοσλαβ Κοβαλένκο που ανέβασε βίντεο στο Instagram, η παρέα αναγκάστηκε να μαλώσει με τους άνδρες της ασφάλειας σε κεντρικό εμπορικό κέντρο, πριν τελικά οι τελευταίοι υποχωρήσουν και επιστρέψουν στους νέους να μπουν στο κατάστημα με τα νομίσματα βάρους 350 κιλών.  

Οι Moscow Times μεταδίδουν πως εκπρόσωπος της αλυσίδας καταστημάτων επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας πως τα 100.000 ρούβλια εξασφάλισαν στην παρέα ένα νέο iPhone Xs. Ωστόσο στο βίντεο δεν έχει καταγραφεί η ολοκλήρωση της συναλλαγής. 

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν τον Κοβαλένκο «Ρώσο Σκρουτζ Μακ Ντακ». 

Μετά την κατάρρευση του ρουβλιού, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιχειρεί να αγοράσει ένα iPhone με τεράστιες ποσότητες νομισμάτων μικρής αξίας στη Ρωσία. 

Τον Σεπτέμβριο, ένας άλλος Ρώσος κατάφερε να αγοράσει ένα (περσινό) iPhone X με κέρματα μεγαλύτερης αξίας, συνολικού βάρους 100 κιλών. 

Ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά στα διαδικτυακά χρονικά που κάποιος χρησιμοποιεί για πορτοφόλι μία ολόκληρη μπανιέρα. 

Δείτε το βίντεο με ολόκληρο το βίντεο: 


Με πληροφορίες από The Moscow Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ