Το Πεκίνο επισκέπτεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Το Πεκίνο επισκέπτεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν Facebook Twitter
EPA
0

Διήμερη επίσκεψη στην Κίνα πραγματοποιεί ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, μετέδωσε σήμερα η κινεζική κρατική τηλεόραση.

Πρόκειται για την τρίτη επίσκεψη του Κιμ στη χώρα που αποτελεί τον κυριότερο σύμμαχο της Βόρειας Κορέας φέτος.

Ο Κιμ θα βρίσκεται στο Πεκίνο σήμερα και αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με την κινεζική δημόσια τηλεόραση, που δεν έδωσε καμιά άλλη λεπτομέρεια για την επίσκεψη του βορειοκορεάτη ηγέτη.

Η επίσκεψη γίνεται μία εβδομάδα μετά τη σύνοδο κορυφής της Σιγκαπούρης με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM
Μπορείς να παραγγείλεις Diet Coke ή να βομβαρδίσεις το Ιράν: το νέο αντι-Trump arcade στο National Mall

Διεθνή / Να παραγγείλεις αναψυκτικό ή να βομβαρδίσεις το Ιράν; Το νέο αντι-Tραμπ παιχνίδι στην Ουάσινγκτον

Η Secret Handshake, η ανώνυμη ομάδα πίσω από τα σατιρικά γλυπτά του Τραμπ με τον Τζέφρι Έπσταϊν, επέστρεψε στο National Mall με ένα κανονικό arcade παιχνίδι για τον πόλεμο με το Ιράν. Το Operation Epic Furious σατιρίζει μια κυβέρνηση που, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, παρουσιάζει τη στρατιωτική βία σαν πολεμικό trailer από το Call of Duty.
THE LIFO TEAM