ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Το PayPal επιβάλει χρέωση σε ανενεργούς λογαριασμούς - Πώς δεν θα πληρώσετε

Το PayPal επιβάλει χρέωση σε ανενεργούς λογαριασμούς - Πώς δεν θα πληρώσετε Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Με το ποσό των 9 λιρών, που αντιστοιχεί σε 9,83 ευρώ, αναμένεται να χρεώσει to PayPal τους λογαριασμούς που είναι ανενεργοί για τουλάχιστον ένα χρόνο. 

Η χρέωση θα επιβληθεί στις 16 Δεκεμβρίου και το Paypal θα δεσμεύσει ολόκληρο το ποσό του λογαριασμού αν αυτό είναι μικρότερο από το απαιτούμενο ποσό. 

Σύμφωνα με το PayPal ανενεργός θεωρείται ένας λογαριασμός εάν ο χρήστης δεν έχει αποστείλει, λάβει ή «τραβήξει» χρήματα για ένα έτος ή περισσότερο, όπως επίσης εάν ο χρήστης δεν έχει συνδεθεί για το ίδιο διάστημα. Ως εκ τούτου οι κάτοχοι των λογαριασμών θα μπορέσουν να αποφύγουν την επιπλέον χρέωση αν απλά συνδεθούν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Guardian η κίνηση θέτει στο στόχαστρο όσους πραγματοποίησαν εγγραφή στο PayPal πριν από χρόνια, επειδή π.χ. μπορεί να ήθελαν να πραγματοποιήσουν μία αγορά από το eBay, και σύντομα εγκατέλειψαν.

Η χρέωση δεν θα εφαρμοστεί στους λογαριασμούς με μηδενικό υπόλοιπο και είναι συνδεδεμένοι με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Το PayPal αναφέρει ότι θα λάβει τα χρήματα μόνο από το υπόλοιπο και όχι από τραπεζικούς λογαριασμούς ή κάρτες.

Παράλληλα θα ειδοποιήσει προκαταβολικά τους κατόχους των ανενεργών λογαριασμών, ωστόσο οι χρήστες πρέπει να σιγουρευτούν πως τα email και οι αριθμοί τηλεφώνου είναι οι ίδιοι με εκείνους που είχαν δώσει όταν άνοιξαν το PayPal. Ακόμη οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν πως εγκληματίες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν την αλλαγή αυτή ως τρόπο για να αποκτήσουν πρόσβαση σε λογαριασμούς. Ως εκ τούτου οι χρήστες που δεν είναι σίγουροι για ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο θα τους προειδοποιεί για νέες χρεώσεις, δεν πρέπει να ανοίγουν τον σύνδεσμο, αλλά να συνδέονται ξεχωριστά μέσω νέας σελίδας.  

Οι πελάτες που δεν έχουν χρήματα στους λογαριασμούς τους στο PayPal δεν θα χρεωθούν, ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που οι λογαριασμοί τους είναι αδρανείς. 

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουδάν: Συνεχίζονται πάνω από έναν χρόνο οι βίαιες συγκρούσεις

Διεθνή / «Έπρεπε να μείνουμε κρυμμένοι, χωρίς νερό ή φαγητό και υπό συνεχή απειλή»

Ένα μέλος του προσωπικού των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μοιράζεται την πραγματικότητα της ζωής στην El Geneina του Σουδάν, την πραγματικότητα ενός πολίτη που έχει παγιδευτεί στη σκληρή σύγκρουση.
THE LIFO TEAM