Παρουσιάστρια CNN Turk: Μην πάτε διακοπές στην Ελλάδα, μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Έλληνες

Παρουσιάστρια CNN Turk: Μην πάτε διακοπές στην Ελλάδα, μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Έλληνες Facebook Twitter
0

Η δημοσιογράφος Χαντέ Φιράτ κάλεσε, μέσω του CNN Turk, τους πολίτες της Τουρκίας να μην ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά επειδή είναι στρατιωτικοποιημένα.

Η Τουρκάλα παρουσιάστρια έδειξε χάρτη με τα ελληνικά νησιά, στα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία., ζητώντας από τους τηλεθεατές να μην τα επιλέξουν για τις διακοπές τους και δώσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα.

«Αγαπημένοι τηλεθεατές, πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας. Επισκέπτεστε αυτά τα νησιά. Κοιτάξτε, αυτά τα στρατικοποίησαν και ασχολούνται με την Τουρκία. Έστω για φέτος, τα χρήματά σας να τα ξοδέψετε στην Τουρκία. Φέτος μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Ελληνες. Κάνουμε έκκληση», είπε.

Η δημοσιογράφος έδειξε, επίσης, και τις αμερικανικές βάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη.

«Ανώτατος αξιωματούχος μου είπε πως οι επενδύσεις των ΗΠΑ σε αυτά τα σημεία είναι τεράστιες. Επίσης η Άγκυρα με τίποτα δεν πιστεύει πως αυτό συμβαίνει για τη Ρωσία. Η Ελλάδα πήρε αέρα και υψώνει τείχος και αυτό ενισχύει αυτό το γεγονός. Οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στην Ελλάδα όλα τα κεφάλαια και τις δυνάμεις τους».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ LGBTQI+ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Τουρκία: Σε δίκη στελέχη οργάνωσης για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας - Κατηγορούνται για «ανηθικότητα»

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στην Τουρκία, αλλά η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αποτελεί συχνά στόχο των αρχών, οι οποίες την κατηγορούν για τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων στη χώρα
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ ΝΑΡΚΕΣ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοίνωσε δύο εναλλακτικές διαδρομές «για προστασία των πλοίων από νάρκες»

Για την είσοδο στον Κόλπο από τη θάλασσα του Ομάν, τα πλοία πρέπει να περνούν ανάμεσα στις ιρανικές ακτές και το νησί Λαράκ, τον «σταθμό διοδίων της Τεχεράνης»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΣΧΕΔΙΟ 10 ΣΗΜΕΙΩΝ

Διεθνή / Ιράν: Το σχέδιο 10 σημείων για την εκεχειρία και οι βασικές διαφωνίες με τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα, το σχέδιο θέτει ως προϋπόθεση για τον τερματισμό του πολέμου την αποδοχή συγκεκριμένων όρων, αρκετοί από τους οποίους έχουν απορριφθεί στο παρελθόν από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM