Το Παρίσι τολμά και σήμερα ανοίγει το πρώτο πάρκο γυμνιστών

Το Παρίσι τολμά και σήμερα ανοίγει το πρώτο πάρκο γυμνιστών Facebook Twitter
2

Οι γυμνιστές που ζουν ή επισκέπτονται το Παρίσι θα έχουν τελικά ένα μέρος όπου θα μπορούν να πετάξουν όλα τους τα ρούχα- τουλάχιστον για τις επόμενες εβδομάδες.

Η ειδική ζώνη, 7.300 τετραγωνικών μέτρων, εγκαινιάζεται στο πάρκο Bois de Vincennes ανατολικά της πόλης και αρχικά θα είναι ανοιχτή σε δοκιμαστικό επίπεδο από σήμερα και μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

«Η δημιουργία μιας περιοχής στο Bois de Vincennes, όπου ο γυμνισμός θα είναι ελεύθερος, αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μας για τη χρήση των παρισινών δημόσιων χώρων», δήλωσε η Penelope Komites, αντιδήμαρχος των πάρκων της πόλης.

Όμως προσοχή, οι αρμόδιοι υποσχέθηκαν ότι δεν θα υπάρξει καμιά ανεκτικότητα απέναντι σε επιδειξίες ή ηδονοβλεψίες προκειμένου να διασφαλιστεί ο σεβασμός απέναντι σε όσους χρησιμοποιούν το πάρκο.

Η Ένωση Γυμνιστών του Παρισιού υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τα νέα εκτιμώντας ότι χιλιάδες άνθρωποι στην περιοχή θα θελήσουν να επωφεληθούν από την δυνατότητα του δικού τους χώρου μέσα στην πόλη.

Οι κάτοικοι του Παρισιού έχουν ήδη μια κοινόχρηστη πισίνα όπου μπορούν να κολυμπήσουν γυμνοί 3 φορές την εβδομάδα, ενώ σε όλη την χώρα περίπου 460 περιοχές όπως 155 κατασκηνώσεις και 73 παραλίες είναι αποκλειστικά για γυμνιστές.

Περισσότεροι από 2,6 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γαλλία κάνουν σε τακτικά διαστήματα γυμνισμό σύμφωνα με την Ένωση.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Anna Romandash: «Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν τις πρακτικές του Χίτλερ πολύ αποτελεσματικά και δεν το κρύβουν»

Anna Romandash / «Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν τις πρακτικές του Χίτλερ πολύ αποτελεσματικά και δεν το κρύβουν»

Η βραβευμένη Ουκρανή δημοσιογράφος περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα της και απαντά για το αν η Ουκρανία θα γίνει το Βιετνάμ της Ρωσίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ