Το Πακιστάν εξασφάλισε 17 εκατ. δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca

Το Πακιστάν εξασφάλισε 17 εκατ. δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca Facebook Twitter
Το Πακιστάν εξασφάλισε 17 εκατ. δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca (EPA/Αρχείο)
0

Η κυβέρνηση του Πακιστάν εξασφάλισε 17 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού, στο πλαίσιο του προγράμματος COVAX, δήλωσε το Σάββατο κυβερνητικός αξιωματούχος στον τομέα της Υγείας.

Περίπου 6 εκατομμύρια από τις δόσεις θα φτάσουν στο πρώτο τρίμηνο του 2021 και οι υπόλοιπες μέχρι τα μέσα του έτους, ανέφερε ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για τις εθνικές υπηρεσίες υγείας Faisal Sultan με ανάρτησή του στο Twitter.

Τον περασμένο χρόνο το Πακιστάν υπέγραψε να ενταχθεί στο παγκόσμιο πρόγραμμα COVAX, το οποίο υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το πρόγραμμα στοχεύει στον εμβολιασμό ανθρώπων σε φτωχές χώρες και χώρες μεσαίου εισοδήματος. 

Mε πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Διεθνή / Οι «New York Times» διακόπτουν τη συνεργασία τους με συντάκτη που χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να γράψει κριτική βιβλίου

Ο συντάκτης και συγγραφέας Άλεξ Πρέστον δήλωσε ότι «έκανε ένα σοβαρό λάθος», αφού ένας αναγνώστης εντόπισε ομοιότητες μεταξύ της κριτικής του και μιας κριτικής που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΡΛΟΤ ΛΟΥΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την Σάρλοτ και τον Λούις από το «σύνδρομο του εφεδρικού»

Η στάση αυτή φαίνεται να επηρεάζεται από την εμπειρία του αδελφού του, πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη θέση, περιγράφοντας τον εαυτό του ως «σκιά» και «plan B»
THE LIFO TEAM
Με καρφίτσα στο πέτο μια χρυσή αγχόνη: Ο νέος νόμος του Ισραήλ για τον απαγχονισμό των Παλαιστινίων

Διεθνή / Με καρφίτσα στο πέτο μια χρυσή αγχόνη: Ο νέος νόμος του Ισραήλ για τον απαγχονισμό των Παλαιστινίων

Ο νέος νόμος, που εισήγαγε η ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ, ψηφίστηκε στο κοινοβούλιο τη Δευτέρα το βράδυ. Επιβάλλει τη θανατική ποινή σε Παλαιστίνιους που έχουν καταδικαστεί για θανατηφόρες επιθέσεις.
THE LIFO TEAM