Πακιστάν: Αστυνομικοί συνέλαβαν όλο το προσωπικό σε fast food γιατί δεν τους έδωσαν δωρεάν μπέργκερ

Πακιστάν: Αστυνομικοί συνέλαβαν όλο το προσωπικό σε fast food γιατί δεν τους έδωσαν δωρεάν burger Facebook Twitter
Pixabay
0

Όλο το προσωπικό, δηλαδή και οι 19 εργαζόμενοι σε ένα εστιατόριο fast food στο Πακιστάν συνελήφθησαν αφού αρνήθηκαν να δώσουν δωρεάν μπέργκερ σε αστυνομικούς.

Το προσωπικό της αλυσίδας Johnny & Jugnu στη Λαχόρη συνελήφθη στη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για επτά ολόκληρες ώρες.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη στο συγκεκριμένο εστιατόριο, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της αλυσίδας.

Εννέα αστυνομικοί που εμπλέκονται στο περιστατικό έχουν πλέον τεθεί σε αναστολή.

Ανώτερος αξιωματικός ανακοίνωσε τις αναστολές των συναδέλφων του μέσω Twitter, λέγοντας πως «Κανείς δεν επιτρέπεται να παίρνει το νόμο στα χέρια του. Η αδικία δεν θα γίνει ανεκτή. Όλοι τους θα τιμωρηθούν».

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Facebook, η αλυσίδα Johnny & Jugnu είπε ότι μια ομάδα αστυνομικών είχε πάει στο εστιατόριο δύο ημέρες πριν από το περιστατικό και ζήτησε δωρεάν μπέργκερ.


«Αφού οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να δώσουν δωρεάν μπέργκερ, κάτι που έχει γίνει κοινή πρακτική για αυτούς, οι αστυνομικοί απείλησαν τους διευθυντές μας και έφυγαν. Στη συνέχεια επέτρεψαν την επόμενη μέρα για περαιτέρω παρενόχληση και άσκησαν πίεση στην ομάδα μας με αβάσιμα επιχειρήματα», ανέφερε η δήλωση.

Στις 11 Ιουνίου, συνέχισε «κάποιοι αστυνομικοί ήρθαν στο κατάστημά μας και πήραν τον διευθυντή μας υπό κράτηση, χωρίς να δώσουν καμία απολύτως εξήγηση. Στη συνέχεια, άδειασαν το κατάστημα και συνέλαβαν όλο το προσωπικό της κουζίνας μας, συμπεριλαμβανομένων των υπολοίπων μάνατζερ του καταστήματος».

Το εστιατόριο είπε επίσης ότι οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στο προσωπικό να κλείσει την κουζίνα, αφήνοντας «φριτέζες ανοιχτές και πελάτες να περιμένουν τις παραγγελίες τους».

Οι εργαζόμενοι συνελήφθησαν και κρατήθηκαν για επτά ώρες και είπαν ότι οι αξιωματικοί «τους παρενοχλούσαν και τους έσπρωχναν γιατί δεν τους έδωσαν δωρεάν μπέργκερ».

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Imran Khan, έχει ζητήσει μεταρρυθμίσεις στις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής του Πουντζάμπ, καθώς είχαν παρατηρηθεί αυθαιρεσίες.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SHEIN ΕΡΕΥΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκινά επίσημη έρευνα κατά της Shein - Τα τρία ζητήματα που θα εξεταστούν

Σε περίπτωση επιβεβαίωσης παραβάσεων, οι Βρυξέλλες μπορούν να επιβάλουν προσωρινά μέτρα, να αποδεχτούν δεσμευτικές υποσχέσεις από την εταιρεία ή να εκδώσουν απόφαση μη συμμόρφωσης που μπορεί να οδηγήσει σε βαριά πρόστιμα
THE LIFO TEAM
Τέιλορ Σουίφτ: 21χρονος κατηγορείται ότι σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε μία από τις συναυλίες της στη Βιέννη

Διεθνή / Τέιλορ Σουίφτ: Για τρομοκρατία κατηγορείται ο 21χρονος που σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε συναυλία της

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, διαδίδοντας προπαγανδιστικό υλικό μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων και βίντεο
THE LIFO TEAM
Ουκρανία: Μαζική ρωσική αεροπορική επίθεση με 400 drones και πυραύλους εν μέσω συνομιλιών στη Γενεύη

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζική ρωσική αεροπορική επίθεση με 400 drones και πυραύλους εν μέσω συνομιλιών στη Γενεύη

Οι ουκρανικές Αρχές κατηγορούν τη Μόσχα για αδιαφορία προς τη διπλωματία και ζητούν από τη διεθνή κοινότητα να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση με κυρώσεις και ενίσχυση της αεράμυνας
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΚΟΥΒΑ ΠΙΕΣΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Τραμπ: Αποκαλεί την Κούβα «αποτυχημένο κράτος» και εντείνει την πίεση προς την Ουκρανία

Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου υπογραμμίζουν την στρατηγική των ΗΠΑ να πιέσουν για συμφωνίες και στα τρία μέτωπα -Ουκρανία, Κούβα και Ιράν- εν μέσω έντονης γεωπολιτικής αβεβαιότητας και στρατιωτικής έντασης
THE LIFO TEAM
ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Διεθνή / Βατικανό: Η Θεία Λειτουργία θα μεταφραστεί σε 60 γλώσσες μέσω της τεχνητής νοημοσύνης

Το Βατικανό θα προσφέρει για πρώτη φορά ζωντανές μεταφράσεις της Θείας Λειτουργίας με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντας στους πιστούς να παρακολουθούν την λειτουργία σε πραγματικό χρόνο μέσω κινητών τηλεφώνων
THE LIFO TEAM