Όσκαρ 2021: Χωρίς οικοδεσπότη ξανά η τελετή απονομής - Για τρίτη χρονιά

Όσκαρ 2021: Χωρίς οικοδεσπότη ξανά η τελετή απονομής - Για τρίτη χρονιά Facebook Twitter
EPA/JUSTIN LANE
0

Τα επερχόμενα Όσκαρ δεν θα έχουν κανένα οικοδεσπότη και οι παραγωγοί έκαναν προτάσεις σε ταλέντα που ελπίζουν να έρθουν για την παρουσίαση των κατηγοριών στην 93η τελετή απονομής. 

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που τα Όσκαρ θα απονεμηθούν χωρίς οικοδεσπότη, καθώς η εκδήλωση είχε αναγκαστεί να προχωρήσει επίσης χωρίς οικοδεσπότη το 2019 όταν ο Κέβιν Χαρτ είχε παραιτηθεί μετά τις έντονες αντιδράσεις σε ομοφοβικά σχόλια, τα οποία είχε κάνει στο παρελθόν. 

Αν και πολλοί προέβλεψαν καταστροφή, η συγκεκριμένη τελετή απονομής ήταν μια από τις καλύτερες για χρόνια και η «μόδα» συνεχίστηκε πέρυσι με επιλεγμένους παρουσιαστές που σύστηναν άλλους παρουσιαστές, οι οποίοι με τη σειρά τους αποκάλυπταν τους υποψηφίους σε κάθε κατηγορία. 

Η Aμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και οι παραγωγοί των Όσκαρ, Jesse Collins, Stacey Sher και Steven Soderbergh διατηρούν μέχρι στιγμής μια μυστικοπάθεια αναφορικά με τις προετοιμασίες της αλλαγμένης λόγω πανδημίας τελετής απονομής, που θα πραγματοποιηθεί κυρίως στο Union Station, το οποίο λόγω μεγάλης χωρητικότητας ευνοεί την κοινωνική αποστασιοποίηση μεταξύ υποψηφίων και των οικογενειών τους. 

Τα σχέδια είναι προς το παρόν ρευστά αλλά οι παραγωγοί της 93ης τελετής απονομής διευκρίνισαν πρόσφατα πως δεν θα επιτραπούν σε καμία περίπτωση ευχαριστήριες ομιλίες μέσω Zoom. 

Με πληροφορίες από Deadline

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ