Όσκαρ 2021: Αυστηρές οδηγίες στους υποψηφίους - «Όχι Zoom, όχι casual ντύσιμο, όχι απρόσωπες ομιλίες»

Όσκαρ 2021: Αυστηρές οδηγίες στους υποψηφίους - «Όχι Zoom, όχι casual ντύσιμο, όχι απρόσωπες ομιλίες» Facebook Twitter
EPA/JOHN G. MABANGLO
0

Οι παραγωγοί των Όσκαρ, Steven Soderbergh, Stacey Sher και Jesse Collins, έστειλαν επιστολή σε όλους τους υποψήφιους εξηγώντας πώς θα είναι φετινή τελετή απονομής, στις 25 Απριλίου, συμπεριλαμβανομένων και των κανόνων που θα ισχύουν. 

Πρώτο και βασικότερο, η 93η ετήσια απονομή των Βραβείων Όσκαρ οπωσδήποτε δεν θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom, σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία απονομής βραβείων μέχρι στιγμής, λόγω πανδημίας. Με άλλα λόγια, οι υποψήφιοι είτε θα εμφανιστούν αυτοπροσώπως είτε η Ακαδημία θα παραλάβει το βραβείο εκ μέρους τους. 

«Για όσους από εσάς δεν έχετε τη δυνατότητα να παρευρεθείτε λόγω προγράμματος ή συνεχιζόμενων δυσκολιών στα ταξίδια, θέλουμε να γνωρίζετε πως δεν θα υπάρχει επιλογή για Zoom στο σόου», αναφέρουν στην επιστολή, που δημοσιεύει το Deadline. 

«Καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες ώστε να παρέχουμε μια ασφαλή και διασκεδαστική βραδιά για όλους σας από κοντά, καθώς επίσης για τους εκατομμύρια φανς των ταινιών σε όλο τον κόσμο, και νιώθουμε πως ο ψηφιακός τρόπος θα υποβαθμίσει τις προσπάθειες», προσθέτουν. 

Με αφορμή την ενότητα «Stories Matter», καλούν επίσης τους υποψήφιους να επιτρέψουν συνεντεύξεις και να αφηγηθούν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες σχετικά με το πώς οδηγήθηκαν σε αυτή τη σπουδαία στιγμή στη ζωή τους. Αυτό δεν αφορά μόνο τους διάσημους υποψηφίους, δηλαδή τους ηθοποιούς, αλλά όλους.


Οι παραγωγοί δίνουν επίσης συμβουλές σχετικά με το dress code, τονίζοντας πως το σύνηθες επίσημο ντύσιμο είναι εντάξει αλλά όχι και το casual.

Αναφορικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω κορωνοϊού, θα εφαρμοστούν κατά γράμμα όσα ήδη ισχύουν στα γυρίσματα ταινιών αυτόν τον καιρό. 

«Διαχειριζόμαστε την εκδήλωση ως ένα εν λειτουργία πλατό ταινίας, με ειδικά σχεδιασμένες μεθόδους ελέγχου προκειμένου να διασφαλίσουμε αποτελέσματα στο λεπτό, μεταξύ άλλων μέσα από μια ομάδα που θα πραγματοποιεί επί τόπου τεστ PCR. Θα υπάρχουν ειδικές οδηγίες για όσους βρίσκονται εκτός Λος Άντζελες και άλλες για εκείνους που είναι ήδη εδώ. 

Τέλος, επαναλαμβάνουν την βασική οδηγία σχετικά με τις ευχαριστήριες ομιλίες, πως πρέπει να είναι περισσότερο προσωπικές και όχι απλώς ανάγνωση μιας λίστας. «Πείτε μια ιστορία. Αν ευχαριστείτε κάποιον, πείτε το όνομά του, όχι τον τίτλο του. Μην λέτε "η μάνατζέρ μου, Πέγκι", απλώς πείτε Πέγκι. Κάντε το προσωπικό. Το κοινό βαριέται όταν βλέπει ένα νικητή με ένα κομμάτι χαρτί στα χέρια», σημειώνουν.

Η Ακαδημία θα διοργανώσει επίσης ένα preshow διάρκειας 90 λεπτών στην αυλή του Union Station για υποψηφίους και τους καλεσμένους τους. Μόνο υποψήφιοι, οι καλεσμένοι τους και οι παρουσιαστές των Όσκαρ θα συμμετέχουν φέτος αυτοπροσώπως.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ