Οργή Τραμπ για την απόφαση του FBI και δήλωση αμφισβήτησης

Οργή Τραμπ για την απόφαση του FBI και δήλωση αμφισβήτησης Facebook Twitter
0

Mε αιχμές κατά του «συστήματος» αντέδρασε ο Ντόναλντ Τραμπ στο άκουσμα της είδησης πως το FBI ολοκλήρωσε τον έλεγχο των νέων emails της Χίλαρι Κλίντον και δεν θα προχωρήσει σε δίωξη.

«Αυτή τη στιγμή, προστατεύεται από ένα νόθο σύστημα. Είναι ένα εντελώς στημένο σύστημα», δήλωσε ο Τραμπ την Κυριακή. « Το λέω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορείτε να εξετάσεις 650.000 νέα μηνύματα σε οκτώ ημέρες. Δεν μπορείς να το κάνεις!» είπε ο αντίπαλος της Χίλαρι καθώς τα νέα για την υποψήφια των Δημοκρατικών έκαναν το γύρο του ίντερνετ.

Υπενθυμίζεται πως ο αριθμός που αναφέρει ο Τραμπ είναι ο αριθμός όλων των μηνυμάτων που διέρρευσαν και όχι αυτά που σχετίζονται με την Χίλαρι, αλλά αυτό είναι μαι λεπτομέρεια που αποφεύγει να ξεκαθαρίζει όπως σημειώνει και το NBC.

«Νομίζετε ότι έκαναν έλεγχο σε εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια εβδομάδα; Διότι αυτό μπορεί να φανεί ασυνήθιστο σε πολλούς Αμερικανούς»δήλωσε η επικεφαλής της εκστρατείας του Kellyanne Conway, στο MSNBC. 

Ενώ η απόφαση κλείνει αποτελεσματικά το θέμα που προέκυψε για την Κλίντον, ο Τραμπ ισχυρίζεται πως θα υπάρξει συνέχεια και δήλωσε πως «Οι έρευνες για τα εγκλήματα της θα συνεχιστούν για πολύ, πολύ καιρό. Οι ειδικοί πράκτορες στο FBI δεν θα την αφήσουν να ξεφύγει με τα τρομερά εγκλήματα της» ανέφερε χθες ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

Ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ πληροφόρησε χθες το βράδυ το Κονγκρέσο ότι η πρόσφατη έρευνα για τα νέα emails της Χίλαρι Κλίντον δεν μετέβαλε το συμπέρασμα της υπηρεσίας ότι δεν τίθεται θέμα δίωξης της προεδρικής υποψήφιας των Δημοκρατικών στην υπόθεση της διαχείρισης του προσωπικού της ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Με επιστολή του στο Κονγκρέσο, ο Κόμεϊ δηλώνει ότι η υπηρεσία του ολοκλήρωσε την έρευνα για τα νέα emails. «Δεν έχουμε μεταβάλει τα συμπεράσματά μας, τα οποία διατυπώσαμε τον Ιούλιο αναφορικά με την υπουργό Εξωτερικών Κλίντον».



0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM