Οργή Τραμπ για την απόφαση του FBI και δήλωση αμφισβήτησης

Οργή Τραμπ για την απόφαση του FBI και δήλωση αμφισβήτησης Facebook Twitter
0

Mε αιχμές κατά του «συστήματος» αντέδρασε ο Ντόναλντ Τραμπ στο άκουσμα της είδησης πως το FBI ολοκλήρωσε τον έλεγχο των νέων emails της Χίλαρι Κλίντον και δεν θα προχωρήσει σε δίωξη.

«Αυτή τη στιγμή, προστατεύεται από ένα νόθο σύστημα. Είναι ένα εντελώς στημένο σύστημα», δήλωσε ο Τραμπ την Κυριακή. « Το λέω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορείτε να εξετάσεις 650.000 νέα μηνύματα σε οκτώ ημέρες. Δεν μπορείς να το κάνεις!» είπε ο αντίπαλος της Χίλαρι καθώς τα νέα για την υποψήφια των Δημοκρατικών έκαναν το γύρο του ίντερνετ.

Υπενθυμίζεται πως ο αριθμός που αναφέρει ο Τραμπ είναι ο αριθμός όλων των μηνυμάτων που διέρρευσαν και όχι αυτά που σχετίζονται με την Χίλαρι, αλλά αυτό είναι μαι λεπτομέρεια που αποφεύγει να ξεκαθαρίζει όπως σημειώνει και το NBC.

«Νομίζετε ότι έκαναν έλεγχο σε εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια εβδομάδα; Διότι αυτό μπορεί να φανεί ασυνήθιστο σε πολλούς Αμερικανούς»δήλωσε η επικεφαλής της εκστρατείας του Kellyanne Conway, στο MSNBC. 

Ενώ η απόφαση κλείνει αποτελεσματικά το θέμα που προέκυψε για την Κλίντον, ο Τραμπ ισχυρίζεται πως θα υπάρξει συνέχεια και δήλωσε πως «Οι έρευνες για τα εγκλήματα της θα συνεχιστούν για πολύ, πολύ καιρό. Οι ειδικοί πράκτορες στο FBI δεν θα την αφήσουν να ξεφύγει με τα τρομερά εγκλήματα της» ανέφερε χθες ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

Ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ πληροφόρησε χθες το βράδυ το Κονγκρέσο ότι η πρόσφατη έρευνα για τα νέα emails της Χίλαρι Κλίντον δεν μετέβαλε το συμπέρασμα της υπηρεσίας ότι δεν τίθεται θέμα δίωξης της προεδρικής υποψήφιας των Δημοκρατικών στην υπόθεση της διαχείρισης του προσωπικού της ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Με επιστολή του στο Κονγκρέσο, ο Κόμεϊ δηλώνει ότι η υπηρεσία του ολοκλήρωσε την έρευνα για τα νέα emails. «Δεν έχουμε μεταβάλει τα συμπεράσματά μας, τα οποία διατυπώσαμε τον Ιούλιο αναφορικά με την υπουργό Εξωτερικών Κλίντον».



0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ CHELSEA ΡΟΜΑΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ

Διεθνή / Το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για τα έσοδα από την πώληση της Chelsea

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος κατηγορείται ότι έχασε την «τελευταία ευκαιρία» να διαθέσει τα χρήματα για να βοηθήσει τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ, ΧΑΜΕΝΕΪ, ΙΡΑΝ

Διεθνή / Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Από αουτσάιντερ ανώτατος ηγέτης του Ιράν - Η άνοδος μετά από έναν «πόλεμο» διαδοχής

Μετά από έναν ακήρυκτο «πόλεμο» διαδοχής, ανέλαβε την κορυφή της εξουσίας, επιβάλλοντας την ενότητα του ιρανικού κατεστημένου, ενώ ο ίδιος παραμένει ακόμη άφαντος στο κοινό.
THE LIFO TEAM
ΑΛΙ ΛΑΡΙΤΖΑΝΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Διεθνή / Αλί Λαριτζανί: «Τον εξοντώσαμε» διαμηνύει ο Νετανιάχου - Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την τύχη του

Προειδοποιώντας για περαιτέρω κλιμάκωση, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε ότι υπάρχουν «πολλές ακόμη εκπλήξεις» που σχεδιάζονται, υπονοώντας ότι ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις
THE LIFO TEAM