Οργή στην Τουρκία για τον Ιμάμογλου - Πήγε για σκι δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές

Οργή στην Τουρκία για τον Ιμάμογλου - Πήγε για σκι δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές Facebook Twitter
1

Σφοδρές αντιδράσεις στην Τουρκία έχει προκαλέσει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, που πήγε για σκι δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Ο Ιμάμογλου επισκέφθηκε τις σεισμόπληκτες περιοχές στο Ελαγίζ την Κυριακή, όπου σημειώθηκε ο φονικός σεισμός των 6,8 Ρίχτερ αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, και αμέσως μετά πήγε για σκι σε μέρος δίπλα στις περιοχές που πλήγηκαν από τον σεισμό. 

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης δημοσίευσε φωτογραφίες του με την οικογένειά του να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας σκι στην Ερζερούμ, καλώντας μάλιστα όλους να επισκεφτούν το μέρος «και να απολαύσουν αυτή την ομορφιά».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιμάμογλου κάνει κάτι παρόμοιο, καθώς το καλοκαίρι με τις πλημμύρες στην Κωνσταντινούπολη, δεν είχε διακόψει τις διακοπές του στην Αλικαρνασσό στο Μποντρουμ και επέστρεψε μόνο εφόσον προέκυψαν αντιδράσεις.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Τραμπ λέει στο Κογκρέσο ότι ο πόλεμος στο Ιράν «έχει τερματιστεί»

Η επιστολή προς τους Αμερικανούς νομοθέτες επιχειρεί να δικαιολογήσει γιατί ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ζητά έγκριση για τον πόλεμο από το Κογκρέσο, παρότι η σύγκρουση έχει φτάσει το όριο των 60 ημερών
THE LIFO TEAM
RSF ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΟΥΔΑΝ

Διεθνή / Σουδάν: Έρευνα συνδέει ηγέτες της RSF με ακίνητα αξίας 20,7 εκατ. ευρώ στο Ντουμπάι

Η έκθεση αναφέρει ότι το Ντουμπάι λειτουργεί ως ασφαλές καταφύγιο για περιουσιακά στοιχεία που συνδέονται με την RSF, ενώ η οργάνωση κατηγορείται για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια