Οποιαδήποτε δυτική παρέμβαση θα εντείνει την αστάθεια στη Συρία προειδοποιεί ο Άσαντ

Οποιαδήποτε δυτική παρέμβαση θα εντείνει την αστάθεια στη Συρία προειδοποιεί ο Άσαντ Facebook Twitter
EPA
0

Οποιαδήποτε επιχείρηση δυτικών κρατών στη Συρία θα προκαλέσει περισσότερη αστάθεια στην περιοχή, διεμήνυσε ο πρόεδρος της χώρας, Μπασάρ αλ Άσαντ.

ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία κατηγορούν το καθεστώς του προέδρου της Συρίας για την φερόμενη χημική επίθεση στην πόλη Ντούμα που, σύμφωνα με τη Ρωσία, έχει περάσει στον έλεγχο του στρατού, όπως και όλη η Ανατολική Γούτα. 


«Με κάθε νίκη που επιτυγχάνεται επί του εδάφους, υψώνονται οι φωνές ορισμένων δυτικών κρατών και εντείνονται ενέργειες στη προσπάθειά τους να αλλάξουν την πορεία των γεγονότων (...) αυτές οι φωνές και οποιαδήποτε ενδεχόμενη δράση δεν θα κάνουν τίποτε άλλο από το να συμβάλουν σε μια αύξηση της αστάθειας στην περιοχή, απειλώντας τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια», δήλωσε ο Άσαντ υποδεχόμενος στη Δαμασκό στον Αλί Ακμπάρ Βελαγιατί σύμβουλο του Ιρανού ανώτατου ηγέτη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διεθνή / Γάζα: Οι αραβικές χώρες συνεργάζονταν με το Ισραήλ κρυφά παρά τις καταδίκες

Διαρρεύσαντα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ενώ τα αραβικά κράτη καταδίκασαν δημόσια τον πόλεμο στη Γάζα, ενίσχυσαν κρυφά τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ – μια συνεργασία που μπορεί να διαμορφώσει τη μελλοντική εκεχειρία
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Οικονομίας 2025: Στους πρωτοπόρους της καινοτομίας που εξηγούν πώς η τεχνολογία αλλάζει τον κόσμο

Διεθνή / Νόμπελ Οικονομίας 2025: Στους πρωτοπόρους της καινοτομίας που εξηγούν πώς η τεχνολογία αλλάζει τον κόσμο

Η ανακοίνωση έγινε σε μια εποχή όπου η τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνολογική επανάσταση επανακαθορίζουν την παραγωγικότητα, τη βιωσιμότητα και τις κοινωνικές ισορροπίες σε παγκόσμιο επίπεδο
LIFO NEWSROOM
Νετανιάχου αποθεώνει Τραμπ: «Κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν έδειξε τέτοιο σθένος και αποφασιστικότητα»

Διεθνή / Νετανιάχου αποθεώνει Τραμπ: «Κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν έδειξε τέτοιο σθένος και αποφασιστικότητα»

«Ο Θεός να ευλογεί εσάς, την οικογένειά σας, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ και τη φιλία ανάμεσα στις δύο χώρες της Επαγγελίας» σημείωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM