Oμπάμα: Στις εκλογές του Νοεμβρίου "διακυβεύεται η ίδια η δημοκρατία"

Oμπάμα: Στις εκλογές του Νοεμβρίου "διακυβεύεται η ίδια η δημοκρατία" Facebook Twitter
1

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε σήμερα ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου "διακυβεύεται η ίδια η δημοκρατία", υποστηρίζοντας ότι η πρόοδος που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της δικής του προεδρίας, τα τελευταία οκτώ χρόνια, "θα πεταχτεί από το παράθυρο" αν οι ψηφοφόροι επιλέξουν για ηγέτη τους τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

Ο Ομπάμα εκφώνησε την ομιλία αυτή σε μια προεκλογική συγκέντρωση υπέρ της Χίλαρι Κλίντον στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Κάλεσε μάλιστα τους ψηφοφόρους να σπεύσουν να ψηφίσουν από τώρα, εφόσον έχει ξεκινήσει η διαδικασία της επιστολικής ψήφου στην Πολιτεία αυτή.

 

Αναφερόμενος στα όσα έχει πει κατά καιρούς ο Ντόναλντ Τραμπ για τις γυναίκες, ο Μπαράκ Ομπάμα υπογράμμισε ότι "δεν χρειάζεται να είσαι σύζυγος ή πατέρας" για να ξέρεις ότι τα σχόλια του "δεν είναι σωστά". Αρκεί να είσαι ένα αξιοπρεπές ανθρώπινο ον, πρόσθεσε.

 

Η ομιλία του Ομπάμα διακόπηκε για λίγα λεπτά από έναν υποστηρικτή του Τραμπ που ακούστηκε να φωνάζει ότι ο Μπιλ Κλίντον είναι βιαστής. Ο Μπαράκ Ομπάμα άφησε να εννοηθεί ότι ο άνθρωπος αυτός ίσως πληρώθηκε για να πάει στη συγκέντρωση.

 

"Πηγαίνετε να χτυπήσετε δικές σας πόρτες νεαρέ. Αυτός είναι πιό καλός τρόπος για να ξοδέψετε το χρόνο σας...Αν δεν πληρωθήκατε για να έρθετε εδώ", είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος που κάλεσε τον κόσμο να φωνάξει το όνομα της Χίλαρι. "Αν είστε σίγουρος για τον υποψήφιο σας πηγαίνετε στην κούρσα του. Εγώ είμαι σίγουρος για τη δική μου υποψήφια, για αυτό είμαι εδώ", είπε και πάλι απευθυνόμενος στον νεαρό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Από τα video games στην πολιτική οργή - Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις του δράστη

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του 31χρονου Κόουλ Τόμας Άλεν αποκαλύπτουν μια σταδιακή μετάβαση από περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια σε ακραία πολιτικά μηνύματα μίσους για τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Πολλά πράγματα δεν περιμένα να γίνουν οπως για παράδειγμα το να βγεί το Η. Βασίλειο από την Ευρώπη... Η δύναμη της δημοκρατίας είναι μεγάλη και αδιαπραγμάτευτη. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με την ωριμότητα της πολιτικής σκέψης των λαών! Από την άλλη θα μου πεις πως όλες οι απόψεις είναι δεκτές... ειδωμεν