Ολλανδία: Το βασιλικό ζεύγος απολογείται για φωτογραφία στη Μήλο - Η ανάρτηση στο Twitter

Ολλανδία: Το βασιλικό ζεύγος απολογείται για φωτογραφία στη Μήλο - Η ανάρτηση στο Twitter Facebook Twitter
0

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας απολογήθηκε δημοσίως για μία φωτογραφία του στη Μήλο, κατά τις διακοπές τους, όπου εμφανίζονται μαζί με έναν άνδρα χωρίς να κρατούν τις ενδεδειγμένες αποστάσεις για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού. 

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος της Ολλανδίας και η σύζυγός του, βασίλισσα Μάξιμα βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στην Μήλο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το βασιλικό ζεύγος, περιηγήθηκε στα σοκάκια του νησιού και επισκέφτηκε τοπικές ταβέρνες. Ωστόσο, μία φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται πως θορύβησε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

22 août 2020. Le roi Willem-Alexander et la reine Maxima des Pays-Bas ont visité l'île grecque de Milos pendant leurs vacances.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ the_royals_of_today στις

Σύμφωνα με το RTL Nieuws η φωτογραφία λήφθηκε σε ελληνικό εστιατόριο. Ένας υπάλληλος του εστιατορίου επιβεβαίωσε ότι το βασιλικό ζεύγος επισκέφθηκε το κατάστημα την περασμένη εβδομάδα και ότι έβγαλε τη φωτογραφία με έναν από τους ιδιοκτήτες. «Η φωτογραφία προοριζόταν για ένα ιδιωτικό άλμπουμ», είπε ο υπάλληλος, προσθέτοντας ότι η παραβίαση των κανόνων για τη μετάδοση του κορωνοϊού ήταν «λάθος».

Το βασιλικό ζεύγος απολογήθηκε για την επίμαχη φωτογραφία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του βασιλικού οίκου στο Twitter. Στην ανάρτηση αναφέρετε ότι σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα μέσα ενημέρωσης «κρατάμε ελάχιστη απόσταση».

«Μέσα στον αυθορμητισμό της στιγμής, δεν δώσαμε τη δέουσα προσοχή», αναφέρει το βασιλικό ζεύγος. «Ασφαλώς θα έπρεπε να είχαμε προσέξει. Καθώς και στις διακοπές, η τήρηση των κανόνων κατά του κορονοϊού είναι θεμελιώδης για να νικήσουμε τον ιό», προσθέτει. 

Με πληροφορίες από RTL Nieuws

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ