ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΟΗΕ: «Θλιβερό ορόσημο» οι θάνατοι στη Μεσόγειο - Ξεπέρασαν τους 1.000 για έκτη χρονιά

ΟΗΕ: «Θλιβερό ορόσημο» οι θάνατοι στη Μεσόγειο - Ξεπέρασαν τους 1.000 για έκτη χρονιά Facebook Twitter
1

Περισσότεροι από 1.000 μετανάστες πέθαναν στη Μεσόγειο φέτος, έκτη χρονιά στη σειρά κατά την οποία ξεπερνιέται ένα «θλιβερό ορόσημο», δήλωσε σήμερα η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

«Η UNHCR καλεί επειγόντως να αυξηθούν οι δυνατότητες έρευνας και διάσωσης, κάτι που περιλαμβάνει την επανάληψη των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης από σκάφη των χωρών μελών της ΕΕ, και να αναγνωρισθεί ο κρίσιμος ρόλος που διαδραματίζουν τα σκάφη των ΜΚΟ στη διάσωση ανθρώπινων ζωών στη θάλασσα», ανέφερε σε μια δήλωση ο εκπρόσωπος της UNHCR Τσάρλι Γιάξλεϊ.

Τουλάχιστον 15.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τον διάπλου της Μεσογείου από το 2014, δήλωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης του ΟΗΕ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
1

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ, ΕΠΣΤΑΙΝ, ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Διεθνή / BBC: Το άγνωστο πρόσωπο που συνέδεε τον Άντριου με τον Τζέφρι Επστάιν

Το πρόσωπο που φέρεται να λειτούργησε για σχεδόν μια δεκαετία ως βασικός σύνδεσμος μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου, της Σάρας Φέργκιουσον και του Τζέφρι Επστάιν, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές σχέσεις που κινούνται στο παρασκήνιο των βασιλικών κύκλων και των διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Διεθνή / Τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή: Πού είναι εγκλωβισμένοι - Μαρτυρίες από Ντουμπάι και Μπαχρέιν

Έκκληση για βοήθεια από τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή, πώς είναι η κατάσταση σε μεγάλες πόλεις - «Ξυπνάμε από τις εκρήξεις, έχουμε μόνο τα ρούχα που φοράμε»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια