Οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν 24 Ουκρανούς ναύτες στον πορθμό Κερτς

Οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν 24 Ουκρανούς ναύτες στον πορθμό Κερτς Facebook Twitter
EPA
0

Η Ρωσία συνέλαβε 24 Ουκρανούς ναύτες του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού στον πορθμό Κερτς, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο τη Ρωσίδα επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων Τατιάνα Μοσκάλκοβα.

Οι ρωσικές αρχές μπλόκαραν δύο μικρά πλοία και ένα ρυμουλκό του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού που, σύμφωνα με τη Μόσχα, είχαν εισέλθει παράνομα σε ρωσικά χωρικά ύδατα.

Το Κίεβο υποστήριξε ότι τα πλοία του δεν προέβησαν σε «τίποτε επιλήψιμο» και κατηγόρησε τη Ρωσία για στρατιωτική επιθετικότητα.


Σύμφωνα με την κα Μοσκάλκοβα, τρεις από τους ναύτες τραυματίστηκαν κατά την επιχείρηση των ρωσικών αρχών και αναρρώνουν σε νοσοκομείο.

Η κατάστασή τους δεν θεωρείται κρίσιμη. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM