Οι δυνάμεις του Άσαντ ελέγχουν πλέον ολόκληρο το Χαλέπι

Οι δυνάμεις του Άσαντ ελέγχουν πλέον ολόκληρο το Χαλέπι Facebook Twitter
1

Οι δυνάμεις του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ έχουν πλέον τον πλήρη έλεγχο του Χαλεπιού σήμερα, καθώς αποχώρησε και η τελευταία ομάδα ανταρτών από την μεγαλούπολη.

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ, μόνο μια θέση στα δυτικά προάστια του Χαλεπιού παραμένει στα χέρια των ανταρτών.

Κατά την ίδια πηγή 21.500 άμαχοι έχουν σκοτωθεί στις μάχες για τον έλεγχο της μεγαλούπολης της βόρειας Συρίας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Ωραία μπράβο στο καθεστώς Ασαντ. Μπορεί να υπερηφανεύεται πλέον για άλλον έναν μαζικό σωρό ερειπίων που κατέκτησε...με ανθρώπους διωγμένους, θανατωμένους και με τους εναπομείναντες να ζουν σαν τα ποντίκια σε τρύπες μες στα συντρίμμια (για όσο το καταφέρουν ακόμα). Για τον απλό λαό δεν νομίζω να άλλαξε κάτι παρόλο που πλήρωσε και πληρώνει ακόμα δηλαδή το ύψιστο τίμημα.