Οι δυνάμεις του Άσαντ ελέγχουν πλέον ολόκληρο το Χαλέπι

Οι δυνάμεις του Άσαντ ελέγχουν πλέον ολόκληρο το Χαλέπι Facebook Twitter
1

Οι δυνάμεις του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ έχουν πλέον τον πλήρη έλεγχο του Χαλεπιού σήμερα, καθώς αποχώρησε και η τελευταία ομάδα ανταρτών από την μεγαλούπολη.

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ, μόνο μια θέση στα δυτικά προάστια του Χαλεπιού παραμένει στα χέρια των ανταρτών.

Κατά την ίδια πηγή 21.500 άμαχοι έχουν σκοτωθεί στις μάχες για τον έλεγχο της μεγαλούπολης της βόρειας Συρίας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Διεθνή / ΗΠΑ: Πρωτοφανείς πλημμύρες στην Ουάσινγκτον - Έως και 100.000 άνθρωποι ενδέχεται να εκκενώσουν τα σπίτια τους

Μετά από δύο ημέρες έντονων φαινομένων, η αμερικάνικη ΕΜΥ προειδοποιεί για 10 έως 20 εκατοστά βροχής - Ανησυχητική η κατάσταση στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ωραία μπράβο στο καθεστώς Ασαντ. Μπορεί να υπερηφανεύεται πλέον για άλλον έναν μαζικό σωρό ερειπίων που κατέκτησε...με ανθρώπους διωγμένους, θανατωμένους και με τους εναπομείναντες να ζουν σαν τα ποντίκια σε τρύπες μες στα συντρίμμια (για όσο το καταφέρουν ακόμα). Για τον απλό λαό δεν νομίζω να άλλαξε κάτι παρόλο που πλήρωσε και πληρώνει ακόμα δηλαδή το ύψιστο τίμημα.