Ο Τζούλιαν Λένον τραγούδησε για πρώτη φορά το «Imagine» σε συναυλία για την Ουκρανία

Ο Τζούλιαν Λένον τραγούδησε για πρώτη φορά το «Imagine» σε συναυλία για την Ουκρανία Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Ο Τζούλιαν Λένον αθέτησε τον όρκο του να μην ερμηνεύσει ποτέ το εμβληματικό τραγούδι του πατέρα του, «Imagine», στη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης για τους Ουκρανούς πρόσφυγες.

«Σήμερα, για πρώτη φορά, ερμήνευσα δημόσια το τραγούδι του μπαμπά μου, "Imagine"», έγραψε στο YouTube. «Το τραγούδι αντανακλά το φως στο τέλος του τούνελ, που όλοι ελπίζουμε».

Ο 59χρονος γιος του Τζον Λένον παρουσίασε μια διασκευή του τραγουδιού στο πλαίσιο της καμπάνιας Stand Up For Ukraine, μιας παγκόσμιας προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων, που μεταδόθηκε από τη Βαρσοβία της Πολωνίας.

«Πάντα έλεγα ότι η μόνη φορά που θα σκεφτόμουν να τραγουδήσω το "Imagine" θα ήταν αν ήταν αν ερχόταν το τέλος του κόσμου», έγραψε ο Λένον.

«Αλλά ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μια ασύλληπτη τραγωδία», εξήγησε. «Ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης, ένιωσα υποχρεωμένος να ανταποκριθώ με τον πιο σημαντικό τρόπο που μπορούσα».

Το επίσημο βίντεο κλιπ δείχνει τον Τζούλιαν Λένον να τραγουδά περιτριγυρισμένος από κεριά, με την συνοδεία του κιθαρίστα Nuno Bettencourt.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM