Ο Τζο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο με σύνθημα «Τραμπ 2024»- Η «δικαιολογία» του Λευκού Οίκου

Ο Τζο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο με σύνθημα «Τραμπ 2024»- Η «δικαιολογία» του Λευκού Οίκου Facebook Twitter
Τζο Μπάιντεν/ Φωτ.: Χ
0

Οι υποστηρικτές του Τραμπ αντέδρασαν έντονα όταν κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του Τζο Μπάιντεν να φοράει καπέλο με το λογότυπο της εκστρατείας του πρώην προέδρου.

Στις φωτογραφίες, ο πρόεδρος φαίνεται να φοράει ένα έντονο κόκκινο καπέλο με την επιγραφή "Trump 2024" και να χαμογελάει. Ο λογαριασμός "Trump War Room" στην πλατφόρμα X μοιράστηκε γρήγορα την εικόνα, γράφοντας «Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, Τζο!».

«Καλώς ήρθες στο Trump Train, υπναλέε Τζο!!!!» έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλος πρόσθεσε: «Επιτέλους ανέβηκε στο τρένο!» Ένας τρίτος χαρακτήρισε τη χειρονομία του Μπάιντεν ως «το πιο έξυπνο πράγμα που έχει κάνει σε όλη την πολιτική του καριέρα».

Η εκστρατεία του Μπάιντεν έσπευσε να διευκρινίσει τις συνθήκες της φωτογραφίας, αναφέροντας ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση του προέδρου για να προωθήσει την «διακομματική ενότητα» κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πενσυλβάνια την Τετάρτη.

Ο Ανώτερος Αναπληρωτής Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Άντριου Μπέιτς, δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη κατά την επίσκεψη του Μπάιντεν στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Σάνκσβιλ, μετά από την εμφάνισή του σε τελετή μνήμης της 11ης Σεπτεμβρίου.

«Ως χειρονομία, έδωσε ένα καπέλο σε έναν υποστηρικτή του Τραμπ, ο οποίος στη συνέχεια του είπε ότι, με το ίδιο πνεύμα, ο πρόεδρος θα έπρεπε να φορέσει το καπέλο του Τραμπ. Το φόρεσε για λίγο», ανέφερε ο Μπέιτς.

Βίντεο της ανταλλαγής, που επίσης κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνεται να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του Μπέιτς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους υποστηρικτές του Τραμπ να εκφράσουν τη χαρά τους.

«Βλέπετε, ο Τραμπ είχε δίκιο. Ο Τζο Μπάιντεν μισεί την Κάμαλα Χάρις», έγραψε ένας χρήστης, αναφερόμενος σε σχόλια του Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεδρικής συζήτησης στη Φιλαδέλφεια. «Θα σας αποκαλύψω ένα μικρό μυστικό», είπε. «Τη μισεί. Δεν την αντέχει, αλλά πήρε 14 εκατομμύρια ψήφους και τον έδιωξαν».

Ο Τραμπ προωθεί τη θεωρία για διαφωνία μεταξύ του προέδρου και της αντιπροέδρου από τότε που ο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την κορυφή της υποψηφιότητας τον Ιούλιο.

Ο πρώην πρόεδρος έχει επίσης αστειευτεί για την αποστολή ενός καπέλου "MAGA" στη νέα του αντίπαλο Χάρις, ισχυριζόμενος ότι έχει υιοθετήσει πολλές από τις πολιτικές του.

«Τώρα πηγαίνει στη δική μου φιλοσοφία. Στην πραγματικότητα, σκόπευα να της στείλω ένα καπέλο MAGA», δήλωσε την Τρίτη.

Με πληροφορίες από Telegraph, Independent

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM