Ο Τζο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο με σύνθημα «Τραμπ 2024»- Η «δικαιολογία» του Λευκού Οίκου

Ο Τζο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο με σύνθημα «Τραμπ 2024»- Η «δικαιολογία» του Λευκού Οίκου Facebook Twitter
Τζο Μπάιντεν/ Φωτ.: Χ
0

Οι υποστηρικτές του Τραμπ αντέδρασαν έντονα όταν κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του Τζο Μπάιντεν να φοράει καπέλο με το λογότυπο της εκστρατείας του πρώην προέδρου.

Στις φωτογραφίες, ο πρόεδρος φαίνεται να φοράει ένα έντονο κόκκινο καπέλο με την επιγραφή "Trump 2024" και να χαμογελάει. Ο λογαριασμός "Trump War Room" στην πλατφόρμα X μοιράστηκε γρήγορα την εικόνα, γράφοντας «Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, Τζο!».

«Καλώς ήρθες στο Trump Train, υπναλέε Τζο!!!!» έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλος πρόσθεσε: «Επιτέλους ανέβηκε στο τρένο!» Ένας τρίτος χαρακτήρισε τη χειρονομία του Μπάιντεν ως «το πιο έξυπνο πράγμα που έχει κάνει σε όλη την πολιτική του καριέρα».

Η εκστρατεία του Μπάιντεν έσπευσε να διευκρινίσει τις συνθήκες της φωτογραφίας, αναφέροντας ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση του προέδρου για να προωθήσει την «διακομματική ενότητα» κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πενσυλβάνια την Τετάρτη.

Ο Ανώτερος Αναπληρωτής Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Άντριου Μπέιτς, δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη κατά την επίσκεψη του Μπάιντεν στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Σάνκσβιλ, μετά από την εμφάνισή του σε τελετή μνήμης της 11ης Σεπτεμβρίου.

«Ως χειρονομία, έδωσε ένα καπέλο σε έναν υποστηρικτή του Τραμπ, ο οποίος στη συνέχεια του είπε ότι, με το ίδιο πνεύμα, ο πρόεδρος θα έπρεπε να φορέσει το καπέλο του Τραμπ. Το φόρεσε για λίγο», ανέφερε ο Μπέιτς.

Βίντεο της ανταλλαγής, που επίσης κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνεται να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του Μπέιτς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους υποστηρικτές του Τραμπ να εκφράσουν τη χαρά τους.

«Βλέπετε, ο Τραμπ είχε δίκιο. Ο Τζο Μπάιντεν μισεί την Κάμαλα Χάρις», έγραψε ένας χρήστης, αναφερόμενος σε σχόλια του Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεδρικής συζήτησης στη Φιλαδέλφεια. «Θα σας αποκαλύψω ένα μικρό μυστικό», είπε. «Τη μισεί. Δεν την αντέχει, αλλά πήρε 14 εκατομμύρια ψήφους και τον έδιωξαν».

Ο Τραμπ προωθεί τη θεωρία για διαφωνία μεταξύ του προέδρου και της αντιπροέδρου από τότε που ο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την κορυφή της υποψηφιότητας τον Ιούλιο.

Ο πρώην πρόεδρος έχει επίσης αστειευτεί για την αποστολή ενός καπέλου "MAGA" στη νέα του αντίπαλο Χάρις, ισχυριζόμενος ότι έχει υιοθετήσει πολλές από τις πολιτικές του.

«Τώρα πηγαίνει στη δική μου φιλοσοφία. Στην πραγματικότητα, σκόπευα να της στείλω ένα καπέλο MAGA», δήλωσε την Τρίτη.

Με πληροφορίες από Telegraph, Independent

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM
Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά–ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά - ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε μια καθοριστική στιγμή, διαμορφώνοντας τη ζωή της ίδιας και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εγκαθίστανται σε νέο σπίτι και αναλαμβάνουν πιο κεντρικό ρόλο στη βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM