Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ παραδέχθηκε πως οδηγούσε μεθυσμένος στα Χάμπτονς 

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ παραδέχθηκε πως οδηγούσε μεθυσμένος στα Χάμτονς  Facebook Twitter
Η φωτογραφία σύλληψης του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ
0

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ εμφανίστηκε σήμερα σε δικαστήριο στις ΗΠΑ και κατέληξε σε συμφωνία, καθώς παραδέχθηκε πως οδηγούσε μεθυσμένος στα Χάμπτονς. 

Ο αστέρας της ποπ, ο οποίος αρχικά κατηγορήθηκε για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, εμφανίστηκε στο δικαστήριο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου ομολόγησε την ενοχή του για το λιγότερο σοβαρό αδίκημα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας «οδήγηση με πρόβλημα», το οποίο δεν είναι ποινικό.

Ο Τίμπερλεϊκ έχει συμφωνήσει να πληρώσει πρόστιμο 500 δολάρια με πρόσθετη χρέωση 260 δολάρια, αντί 25 ώρες κοινωφελούς εργασίας, ενώ θα εκδώσει και μια ανακοίνωση για τη δημόσια ασφάλεια. «Δεν ανταποκρίθηκα στα πρότυπα που προσπαθώ να κρατήσω για τον εαυτό μου», είπε στο δικαστήριο, σύμφωνα με το Associated Press. «Θα έπρεπε να είχα καλύτερη κρίση», είπε στον δικαστή. «Καταλαβαίνω τη σοβαρότητα αυτού».

Ο 10 φορές νικητής των Grammy συνελήφθη στις 18 Ιουνίου επειδή πέρασε από μια πινακίδα στοπ και δεν κατάφερε να μείνει στη δεξιά πλευρά του δρόμου στα Χάμπτονς, έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών για διασημότητες στη Νέα Υόρκη.

Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, τα μάτια του Τίμπερλεϊκ ήταν «κατακόκκινα και γυάλιζαν» και «από την αναπνοή του αναδύονταν έντονη μυρωδιά αλκοολούχου ποτού», σύμφωνα με τα έγγραφα της σύλληψης. Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και είχε κακή απόδοση στα τεστ νηφαλιότητας, είπε η αστυνομία.

«Είχα πιει ένα μαρτίνι και ακολουθώ τους φίλους μου στο σπίτι», φέρεται να είπε ο Τίμπερλεϊκ στον αστυνομικό που τον σταμάτησε.

Ο δικηγόρος του Τίμπερλεϊκ είχε αρνηθεί προηγουμένως ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ στο τιμόνι και είπε ότι οι κατηγορίες πρέπει να αποσυρθούν.
Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο τον περασμένο μήνα, ουσιαστικά ερχόμενος από την Ευρώπη, όπου βρισκόταν σε περιοδεία.

Σε εκείνη την ακρόαση, αρνήθηκε ότι οδηγούσε σε κατάσταση μέθης, κάτι που στη Νέα Υόρκη επισύρει ποινές, συμπεριλαμβανομένης της φυλάκισης έως και ενός έτους, και του ανεστάλη η άδεια οδήγησης στην πολιτεία, η οποία είναι τυπική διαδικασία μετά από σύλληψη αυτού του είδους.

Ο Τίμπερλεϊκ - ο οποίος ήταν ανοιχτός για τους αγώνες του με τον αλκοολισμό στο παρελθόν - αναφέρθηκε στη σύλληψή του λίγες ημέρες μετά σε μια παράσταση στο Σικάγο, λέγοντας στο πλήθος «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα».

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο δήμαρχος του Σικάγου ζητεί τη διεξαγωγή έρευνας για τον θάνατο μετανάστη που πυροβολήθηκε από πράκτορα της ICE

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο δήμαρχος του Σικάγου ζητεί τη διεξαγωγή έρευνας για τον θάνατο μετανάστη που πυροβολήθηκε από πράκτορα της ICE

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, ο Βιγιέγας Γκονζάλες αντιστάθηκε σε έλεγχο και «οδήγησε το αυτοκίνητό του εναντίον των αστυνομικών»
LIFO NEWSROOM
Γάζα: «Γλιτώσαμε από βέβαιο θάνατο» - Οικογένειες φεύγουν νύχτα εξαιτίας των ανελέητων ισραηλινών βομβαρδισμών

Διεθνή / Γάζα: «Γλιτώσαμε από βέβαιο θάνατο» - Οικογένειες φεύγουν νύχτα εξαιτίας των ανελέητων ισραηλινών βομβαρδισμών

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επιμένει ότι η Πόλη της Γάζας αποτελεί το τελευταίο μεγάλο προπύργιο της Χαμάς - Προειδοποίησε όλους τους κατοίκους να απομακρυνθούν άμεσα εν αναμονή μιας μεγάλης χερσαίας επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η ρητορική του ακροδεξιού ακτιβιστή που ενέπνευσε υποστηρικτές και εξόργισε αντιπάλους

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η ρητορική του ακροδεξιού ακτιβιστή που ενέπνευσε υποστηρικτές και εξόργισε αντιπάλους

Ένας προκλητικός ρήτορας, που τα τελευταία χρόνια έγινε διάσημος στους κύκλους του κινήματος MAGA και ενέπνευσε μια γενιά φοιτητών να πολιτικοποιηθούν και να στηρίξουν τον Ντόναλντ Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Επιστολή Τραμπ στο ΝΑΤΟ: Είμαι έτοιμος για κυρώσεις στη Ρωσία αν όλα τα μέλη του συμφωνήσουν να κάνουν το ίδιο

Διεθνή / Επιστολή Τραμπ στο ΝΑΤΟ: Είμαι έτοιμος για κυρώσεις στη Ρωσία αν όλα τα μέλη συμφωνήσουν να κάνουν το ίδιο

Ζητά από τα μέλη του ΝΑΤΟ να σταματήσουν να αγοράζουν πετρέλαιο από τη Ρωσία και να επιβάλουν δασμούς έως και 100% στην Κίνα, για την οποία θεωρεί ότι «ασκεί κυριαρχία» πάνω στη Ρωσία
LIFO NEWSROOM
Τζέφρι Έπσταϊν: Το Υπουργείο Οικονομικών θα κοινοποιήσει τα οικονομικά αρχεία του στο Κογκρέσο

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Το Υπουργείο Οικονομικών θα κοινοποιήσει τα οικονομικά αρχεία του στο Κογκρέσο

Το υπουργείο δεσμεύτηκε να παραδώσει έγγραφα που αναμένεται να περιλαμβάνουν αναφορές ύποπτης δραστηριότητας σχετικά με τον Τζέφρι Έπσταϊν και την πρώην σύντροφό του και συνεργό του, Γκιζλέιν Μαξγουέλ
LIFO NEWSROOM
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Απόλυτο σκάνδαλο» - Ο άγνωστος καυγάς με τον βασιλιά Κάρολο στη Νέα Ζηλανδία

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Απόλυτο σκάνδαλο» - Ο άγνωστος καυγάς με τον βασιλιά Κάρολο στη Νέα Ζηλανδία

«Περίμενα να πάω να της βάλω την τιάρα και άκουγα τον πρίγκιπα που ωρυόταν και φώναζε στο διπλανό δωμάτιο» θυμάται ο κομμωτής της αείμνηστης πριγκίπισσας
LIFO NEWSROOM
«Προδοτική επίθεση» του Ισραήλ: Σαουδική Αραβία και Εμιράτα ξεσπούν - Κίνδυνος για τις «Συμφωνίες του Αβραάμ»

Διεθνή / «Προδοτική επίθεση» του Ισραήλ: Σαουδική Αραβία και Εμιράτα ξεσπούν - Κίνδυνος για τις «Συμφωνίες του Αβραάμ»

Η αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ σε στελέχη της Χαμάς στη Ντόχα προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στον Περσικό Κόλπο - Σαουδική Αραβία, Εμιράτα και Κατάρ καταγγέλλουν παραβίαση διεθνούς δικαίου, ενώ οι Συμφωνίες του Αβραάμ κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα
LIFO NEWSROOM