Ο Τραμπ θέλει να παίξει γκολφ στη Σκωτία πριν συναντηθεί με τον Πούτιν

Ο Τραμπ θέλει να παίξει γκολφ στη Σκωτία πριν συναντηθεί με τον Πούτιν Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα προλάβει να παίξει λίγο γκολφ στο ιδιωτικό γήπεδό του στη Σκωτία, πριν αναχωρήσει για τη σύνοδο κορυφής με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, την Δευτέρα.


«Έφτασα στη Σκωτία και θα βρίσκομαι στο Τραμπ Τέρνμπερι για δύο ημέρες συναντήσεων, τηλεφωνημάτων και, ελπίζω, λίγου γκολφ – της βασικής μορφής άσκησής μου», έγραψε στο Twitter.

«Ο καιρός είναι υπέροχος και αυτό το μέρος είναι απίστευτο! Αύριο θα πάω στο Ελσίνκι για τη συνάντηση της Δευτέρας με τον Βλαντιμίρ Πούτιν», συνέχισε.


Το βράδυ της Παρασκευής, ενώ ο Τραμπ βρισκόταν ήδη στη λέσχη γκολφ του Τέρνμπερι, ένας ακτιβιστής της Greenpeace εφόρμησε από αέρος με ένα παραμοτέρ (αλεξίπτωτο με μηχανή) σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από τον Αμερικανό πρόεδρο ο οποίος στεκόταν έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου του γηπέδου.

Καθώς το παραμοτέρ πλησίαζε, ο Τραμπ προχώρησε ήρεμα στο εσωτερικό του κτιρίου, περιστοιχισμένος από τους σωματοφύλακές του.


Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι προσπαθεί να εντοπίσει τον ακτιβιστή.


Μετά τις ογκώδεις διαδηλώσεις της Παρασκευής εναντίον του Τραμπ στο κεντρικό Λονδίνο, νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζονται για σήμερα. Το μπαλόνι που εικονίζει τον πρόεδρο σαν πορτοκαλί, κλαψιάρικο μωρό, θα υψωθεί σε ένα πάρκο στην πρωτεύουσα της Σκωτίας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία υπόσχεται σε Αφρικανούς δουλειά και τελικά βρίσκονται να πολεμούν στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία υπόσχεται σε Αφρικανούς εργασία, αλλά βρίσκονται να πολεμούν στην Ουκρανία

Αφρικανοί, παρασυρμένοι από υποσχέσεις καλών μισθών, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο - Αποκαλύψεις για στρατολογήσεις, εξαπατήσεις και θύματα από χώρες όπως το Καμερούν και η Σενεγάλη
LIFO NEWSROOM