Ο Τραμπ θέλει να γίνει η Βραζιλία μέλος του ΝΑΤΟ

Ο Τραμπ θέλει να γίνει η Βραζιλία μέλος του ΝΑΤΟ Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως σκέφτεται σοβαρά την είσοδο της Βραζιλίας στο ΝΑΤΟ, την ίδια μέρα που υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Βραζιλίας, τον Ζαΐχ Μπολσονάρου, στον Λευκό Οίκο. 

«Θα είμαστε πάρα πολύ ισχυροί σε αυτή την περίπτωση, είτε είναι συμμετοχή στο ΝΑΤΟ είτε κάποια συνεργασία με τη συμμαχία», είπε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων με τον Μπολσονάρου. 

Επίσης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως υποστηρίζει τις προσπάθειες της Βραζιλίας προκειμένου να γίνει μέλος του ΟΟΣΑ. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, κορυφαίο μέλος του οικονομικού επιτελείου του Μπολσονάρου είχε δηλώσει πως δεν αναμένει οι ΗΠΑ να ανακοινώσουν πως υποστηρίζουν το αίτημα της Βραζιλίας να γίνει μέλος του ΟΟΣΑ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Βραζιλιάνου προέδρου. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έκανα χιούμορ», λέει ο Έντι Ράμα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τους Έλληνες

Διεθνή / «Έκανα χιούμορ», λέει ο Έντι Ράμα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τους Έλληνες

«Διαβεβαιώνω όλους όσοι ανησυχούν και αισθάνονται προσβεβλημένοι ότι δεν έχω ούτε την παραμικρή αμφιβολία πως ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης είναι Ελληνες φιλόσοφοι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Αλβανός πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
Ιράν:

Διεθνή / «Με χτύπησαν στο πρόσωπο με πλαστικές σφαίρες»: Μαρτυρίες Ιρανών στα σύνορα με το ιρακινό Κουρδιστάν

Στα χιονισμένα σύνορα του Ιράν με το Ιρακινό Κουρδιστάν, οι πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα, ενώ πίσω τους η καταστολή, ο φόβος και οι διαδηλώσεις συνεχίζονται
THE LIFO TEAM