Ο Τραμπ διακόπτει το τηλεφώνημά του με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό για να φλερτάρει με δημοσιογράφο

Ο Τραμπ διακόπτει το τηλεφώνημά του με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό για να φλερτάρει με δημοσιογράφο Facebook Twitter
0

Ποικίλα σχόλια κατάφερε να προκαλέσει ξανά με τη συμπεριφορά του ο Ντόναλντ Τραμπ, όταν αποφάσισε να διακόψει στην τηλεφωνική του συνομιλία με τον νέο πρωθυπουργό της Ιρλανδίας για να σχολιάσει το «ωραίο» χαμόγελο μιας νεαρής Ιρλανδής δημοσιογράφου που κάλυπτε το γεγονός μέσα από το οβάλ γραφείο.

Η ρεπόρτερ του RTÉ, Caitriona Perry βρισκόταν μεταξύ μιας ομάδας δημοσιογράφων, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε το ασυνήθιστο σχόλιό του.

Ο Τραμπ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Λίο Βαραντκάρ προκειμένου να τον συγχαρεί για την πρόσφατη εκλογική του νίκη όταν είπε το εξής: «Λοιπόν, έχουμε πολλούς ανθρώπους του ιρλανδικού Τύπου να μας παρακολουθούν. Τώρα μόλις φεύγουν από το δωμάτιο. Και εσύ από που είσαι; Εμπρός, έλα εδώ. Από που είσαι;» ρώτησε τη δεσποινίδα Perry.

Στην συνέχεια, απευθυνόμενος αυτή την φορά στον Ιρλανδό πρωθυπουργό ανέφερε πως η δημοσιογράφος έχει «πολύ όμορφο χαμόγελο» και συμπλήρωσε πως είναι σίγουρος πως του «φέρεται καλά».

Η Perry συνέχισε να χαμογελάε, ώσπου επέστρεψε πίσω στην θέση της, ενώ πολλοί μέσα στο γραφείο ξέσπασαν σε γέλια. Η δημοσιογράφος ανέβασε ένα βίντεο με το περιστατικό στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, περιγράφοντας την συμπεριφορά του Τραμπ ως «περίεργη».

Πολλοί χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν την συμπεριφορά του προέδρου: «Δεσποινίς Perry, παρακαλώ δεχτείτε την συγγνώμη τουλάχιστον μίας Αμερικανίδας πολίτη» έγραψε μια, ενώ αρκετοί χαρακτήρισαν την συμπεριφορά του προέδρου ως«αηδία». «Συγγνώμη που ο πρόεδρόα μας σου συμπεριφέρθηκε έτσι» δήλωσε ένας ακόμη Αμερικανός.

H Perry, η οποία είναι παντρεμένη, σχολίασε το περιστατικό ως εξής: «Όταν μπήκαμε μέσα (σ.σ. στο γραφείο του Τραμπ) μιλούσε ήδη στο τηλέφωνο αλλά "κατάφερα" να του τραβήξω την προσοχή και με κάλεσε να πάω εκεί».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ