Ο δαιμονικός αμερικάνος σχεδιαστής στο τεύχος Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου της γαλλικής Vogue μετά από πρόσκληση της εκδότριας Corrine Roitfield επιμελείται ολόκληρο το τεύχος χρησιμοποιώντας αφειδώλευτα όλα τα σήματα κατατεθέν του.


Που συνοψίζονται στο εξής.

(εδώ φιλιέται με τον φωτογράφο Terry Richardson, στον οποίο έδωσε ένα photo editorial στο τεύχος με τ' όνομα Pussy West:-)

Εκλεπτυσμένη σεξουαλική πρόκληση με πανταχού παρόντα τον ευειδή σχεδιαστή και παροχέα της.Βέβαια όσο τα χρόνια περνάνε ωριμάζει και ο κύριος Φόρντ. Και εξωτερικά αλλα κυρίως καλλιτεχνικά. Υπάρχει πάντοτε στη δουλειά του η επική σεξουαλικότητα, αλλά μπολιασμένη πια με τη συνειδητοποίηση του χρόνου που περνάει και του πανδαμάτωρα θανάτου που όλα τα σκιάζει.Στα περισσότερα από τα photo editorials του τεύχους υπάρχει αυτή η υποδόρια υπενθύμιση (μπολιασμένη βέβαια με το απαραίτητο glossy περιτύλιγμα).Ο Φόρντ χρησιμοποιεί επίσης την ευκαιρία να γεμίσει το τεύχος στον αντίποδα της μόδας, με φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή και με άρθρα γραμμένα από τον μακροχρόνιο συντροφό του Richard Buckley. Aν μη τι άλλο ξέρει από μάρκετινγκ.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr