Ο Σάντερς απολύει συνεργάτες μετά την ήττα από την Κλίντον

Ο Σάντερς απολύει συνεργάτες μετά την ήττα από την Κλίντον Facebook Twitter
2

Ο υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την εκλογή προέδρου Μπέρνι Σάντερς είπε χθες ότι σκοπεύει να απολύσει εκατοντάδες από το προσωπικό της προεδρικής του εκστρατείας και να εστιάσει την προσοχή του στη νίκη του στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, είπε η εφημερίδα Τάιμς της Νέας Υόρκης χθες.

Ο Σάντερς, γερουσιαστής από την πολιτεία Βερμόντ, είπε σε συνέντευξή του στους Τάιμς ότι σκοπεύει να παραμείνει στον αγώνα παρότι έχασε τέσσερις από τις πέντε πολιτείες σε προκριματικές εκλογές τη Τρίτη, γεγονός που τον απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από την Χίλαρι Κλίντον, η οποία προηγείται.

"Θέλουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους εκλέκτορες μπορούμε, οπότε δεν χρειαζόμαστε εργαζόμενους τώρα σε (διάφορες) πολιτείες στη χώρα", είπε ο Σάντερς σύμφωνα με την εφημερίδα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο ζωτικής σημασίας πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν στη νήσο Καργκ παραμένει άθικτος;

Διεθνή / Γιατί ο ζωτικής σημασίας πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν στη νήσο Καργκ παραμένει άθικτος;

Παρά τη στρατηγική σημασία του, ο πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν στο νησί παραμένει ανέπαφος, καθώς μια επίθεση θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμια αναταραχή στις αγορές πετρελαίου και σοβαρή κλιμάκωση της σύγκρουσης
THE LIFO TEAM
ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ

Διεθνή / Ζελένσκι σε Τραμπ: «Χρειαζόμαστε περισσότερη πίεση στη Ρωσία, όχι σε εμένα»

Ο ουκρανός πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο Politico, μιλώντας για την κατάσταση στη χώρα του, τους Ευρωπαίους συμμάχους του, αλλά και την ελπίδα που έχει πως οι Αμερικανοί θα τον βοηθήσουν να τερματιστεί ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Τραμπ για Ιράν: «Θα τελειώσει σύντομα ο πόλεμος. Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να στοχεύσουμε»

«Ο πόλεμος πηγαίνει εξαιρετικά. Είμαστε πολύ μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Έχουμε προκαλέσει περισσότερη ζημιά από ό,τι περιμέναμε, ακόμα και μέσα στην αρχική περίοδο των έξι εβδομάδων», αναφέρει ο Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΒΕΪ ΓΟΥΑΪΝΣΤΙΝ

Διεθνή / Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Το λάθος μου ήταν ότι απατούσα τη γυναίκα μου, όχι η σεξουαλική επίθεση»

Ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν μίλησε μέσα από τη φυλακή στο The Hollywood Reporter, περιγράφοντας τη ζωή του ως «κόλαση», επαναλαμβάνοντας ότι αρνείται τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και πως τον βαραίνει να σκέφτεται πως ειναι το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος #MeToo
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Βέβαια, ο Σάντερς ήταν ο μόνος υποψήφιος που πλήρωνε το προσωπικό της καμπάνιας του (https://www.washingtonpost.com/opinions/presidential-candidates-ignore-the-costs-of-unpaid-internships/2015/12/03/07436850-99d6-11e5-94f0-9eeaff906ef3_story.html και http://time.com/money/4215463/bernie-sanders-campaign-paid-internships/).