Ο Σάντερς απολύει συνεργάτες μετά την ήττα από την Κλίντον

Ο Σάντερς απολύει συνεργάτες μετά την ήττα από την Κλίντον Facebook Twitter
2

Ο υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την εκλογή προέδρου Μπέρνι Σάντερς είπε χθες ότι σκοπεύει να απολύσει εκατοντάδες από το προσωπικό της προεδρικής του εκστρατείας και να εστιάσει την προσοχή του στη νίκη του στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, είπε η εφημερίδα Τάιμς της Νέας Υόρκης χθες.

Ο Σάντερς, γερουσιαστής από την πολιτεία Βερμόντ, είπε σε συνέντευξή του στους Τάιμς ότι σκοπεύει να παραμείνει στον αγώνα παρότι έχασε τέσσερις από τις πέντε πολιτείες σε προκριματικές εκλογές τη Τρίτη, γεγονός που τον απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από την Χίλαρι Κλίντον, η οποία προηγείται.

"Θέλουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους εκλέκτορες μπορούμε, οπότε δεν χρειαζόμαστε εργαζόμενους τώρα σε (διάφορες) πολιτείες στη χώρα", είπε ο Σάντερς σύμφωνα με την εφημερίδα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Τα 20 χρόνια είναι αρκετά» – Ο Τραμπ θέτει όριο στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι μια αναστολή 20 ετών στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα ήταν αρκετή για μια συμφωνία, σηματοδοτώντας πιθανή μετατόπιση στη στάση του απέναντι στην Τεχεράνη
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Βέβαια, ο Σάντερς ήταν ο μόνος υποψήφιος που πλήρωνε το προσωπικό της καμπάνιας του (https://www.washingtonpost.com/opinions/presidential-candidates-ignore-the-costs-of-unpaid-internships/2015/12/03/07436850-99d6-11e5-94f0-9eeaff906ef3_story.html και http://time.com/money/4215463/bernie-sanders-campaign-paid-internships/).