Ο Σάντερς απολύει συνεργάτες μετά την ήττα από την Κλίντον

Ο Σάντερς απολύει συνεργάτες μετά την ήττα από την Κλίντον Facebook Twitter
2

Ο υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την εκλογή προέδρου Μπέρνι Σάντερς είπε χθες ότι σκοπεύει να απολύσει εκατοντάδες από το προσωπικό της προεδρικής του εκστρατείας και να εστιάσει την προσοχή του στη νίκη του στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, είπε η εφημερίδα Τάιμς της Νέας Υόρκης χθες.

Ο Σάντερς, γερουσιαστής από την πολιτεία Βερμόντ, είπε σε συνέντευξή του στους Τάιμς ότι σκοπεύει να παραμείνει στον αγώνα παρότι έχασε τέσσερις από τις πέντε πολιτείες σε προκριματικές εκλογές τη Τρίτη, γεγονός που τον απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από την Χίλαρι Κλίντον, η οποία προηγείται.

"Θέλουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους εκλέκτορες μπορούμε, οπότε δεν χρειαζόμαστε εργαζόμενους τώρα σε (διάφορες) πολιτείες στη χώρα", είπε ο Σάντερς σύμφωνα με την εφημερίδα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Βέβαια, ο Σάντερς ήταν ο μόνος υποψήφιος που πλήρωνε το προσωπικό της καμπάνιας του (https://www.washingtonpost.com/opinions/presidential-candidates-ignore-the-costs-of-unpaid-internships/2015/12/03/07436850-99d6-11e5-94f0-9eeaff906ef3_story.html και http://time.com/money/4215463/bernie-sanders-campaign-paid-internships/).

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ