Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν παίρνει μέρος σε ασκήσεις, πυροβολεί με απόλυτη ευστοχία και στα ρεπό του τραγουδά

Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν παίρνει μέρος σε ασκήσεις, πυροβολεί με απόλυτη ευστοχία και στα ρεπό του τραγουδά Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος του Τουρκμενιστάν δεν φοράει απλώς τα χακί και παρακολουθεί ασκήσεις από μακρυά αλλά, όταν χρειάζεται (και έχει κέφια) αποδεικνύει την στρατιωτική του αξία, θυμίζοντας ήρωα του Χόλιγουντ.

Σε επίσκεψη του σε στρατιωτική βάση, ο Gurbanguly Berdimuhamedov, ο οποίος είναι επίσης ανώτατος διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, έριξε βολές με το όπλο, και πέταξε μαχαίρια σε στόχους, πάντοτε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας άφωνους τους στρατιώτες του.

Συχνά, πάντως, δεν παραλείπει να δείξει ότι εκτός από σκληρός πολεμιστής είναι και καλλιτεχνικά ευαίσθητος, όπως σε παλιότερη επίσκεψη του σε στρατιωτική βάση.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Τουρκμενιστάν , ο πρόεδρος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη στρατιωτική δεινότητά του με ένα αυτόματο όπλο μπροστά από το προσωπικό ασφαλείας.

Στην επίσημη έκθεση για τα «κατορθώματα» αναφέρεται το μεγάλο ποσοστό ευστοχίας που είχε ενώ στο βίντεο που ανέβασε ο στρατός στο YouΤube έχουν προστεθεί και κομμάτια από την ταινία «Commando» του Arnold Schwarzenegger, του 1985.

 
 

Με πληροφορίες από rt.com

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ