Ο πρίγκιπας Χάρι λέει πως «έκανε μανιτάρια» στο σπίτι της Κόρτνεϊ Κοξ- Ήταν ερωτευμένος μαζί της

Ο πρίγκιπας Χάρι λέει πως «έκανε μανιτάρια» στο σπίτι της Κόρτνεϊ Κοξ- Ήταν ερωτευμένος μαζί της Facebook Twitter
0

Η Κόρτνεϊ Κοξ θέλει να μάθουν όλοι ότι δεν ήταν εκείνη που προμήθευσε τον πρίγκιπα Χάρι με «μαγικά μανιτάρια» - μετά την αποκάλυψη ότι κάποτε έκανε χρήση του ψυχοτρόπου ναρκωτικού στο σπίτι της.

«Δεν λέω ότι υπήρχαν μανιτάρια!», δήλωσε η 58χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη στο Variety. «Σίγουρα δεν τα μοίραζα».

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι ο Δούκας του Σάσεξ, που σήμερα είναι 38 ετών, έμεινε στο σπίτι της για λίγες μέρες.

«Είναι πολύ καλός άνθρωπος», είπε, προσθέτοντας ότι πρόσφατα συνάντησε τον Χάρι στο πάρτι γενεθλίων ενός κοινού φίλου, αλλά δεν είπε «γεια».

H Κόρτνεϊ Κοξ είπε επίσης ότι δεν έχει διαβάσει τα αμφιλεγόμενα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, «Spare», αλλά δεν είναι εναντίον του.

«Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Θέλω όμως, γιατί έχω ακούσει ότι είναι πολύ διασκεδαστικό», είπε, προσθέτοντας ότι το απόσπασμα στο βιβλίο του για τη συνάντησή τους «της έχει γυρίσει μπούμερανγκ».

Ο πρίγκιπας Χάρι λέει πως «έκανε μανιτάρια» στο σπίτι της Κόρτνεϊ Κοξ- Ήταν ερωτευμένος μαζί της Facebook Twitter

Στα απομνημονεύματά του, ο Χάρι αναφέρει ότι έκανε χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών ενώ συμμετείχε σε ένα πάρτι στο σπίτι της Κόρτνεϊ Κοξ. Εκείνη την εποχή, ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι του είπαν ότι η Κοξ «ταξίδευε, σε μια δουλειά» και δεν την πείραζε αν έμενε στο σπίτι της.

«Ως φανατικός των Friends, η ιδέα να κοιμηθώ στο σπίτι της Μόνικα ήταν ιδιαίτερα ελκυστική», έγραψε, αναφερόμενος στον χαρακτήρα της από την κωμική σειρά.

Αλλά προς έκπληξη του Χάρι, η Κόρτνεϊ Κοξ εμφανίστηκε και προσκάλεσε αρκετούς ανθρώπους, με τη βραδιά να μετατρέπεται σε κανονικό πάρτι.

«Ήμουν ακόμα μπερδεμένος γιατί... ήταν η Μόνικα. Κι εγώ ήμουν ένας Τσάντλερ», έγραψε ο Χάρι, αναφερόμενος στον σύζυγο της Μόνικα, που υποδύεται ο Μάθιου Πέρι, στη σειρά.

Ο πρίγκιπας Χάρι λέει πως «έκανε μανιτάρια» στο σπίτι της Κόρτνεϊ Κοξ- Ήταν ερωτευμένος μαζί της Facebook Twitter

Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό, γράφοντας: «Αναρωτιόμουν αν θα έβρισκα ποτέ το κουράγιο να της το πω. Υπήρχε αρκετή τεκίλα στην Καλιφόρνια για να με κάνει τόσο γενναίο;».

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, ένας ανώνυμος ηθοποιός φέρεται να έφερε τον ίδιο και τον φίλο του στο ψυγείο της Κοξ, όπου ανακάλυψαν ένα κουτί με «σοκολάτες μανιταριών».

«Ο φίλος μου και εγώ αρπάξαμε αρκετές, τις καταβροχθίσαμε, και μετά ήπιαμε τεκίλα», έγραψε ο Harry, πριν περιγράψει τις παραισθήσεις του, στις οποίες περιλαμβανόταν ένας κάδος απορριμμάτων που μεταμορφωνόταν σε κεφάλι. «Πάτησα το πεντάλ και το κεφάλι άνοιξε το στόμα του. Ένα τεράστιο στόμα. Έβαλα τα γέλια».

Φυσικά, ο Χάρι τελικά ξεπέρασε τον έρωτά του για την Κοξ και ερωτεύτηκε τη Μέγκαν Μαρκλ. Με την 41χρονη ηθοποιό του Suits, που παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2018, έχουν δύο παιδιά: Άρτσι, 3 ετών, και Λίλιμπετ, 1 έτους.

Η Κόρτνεϊ Κοξ είναι σε σχέση με τον σύντροφό της, Τζόνι Μακντέιντ από το 2013. Στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Ντέιβιντ Αρκέτ από το 1999 έως το 2013, με τον οποίο απέκτησε την 18χρονη κόρη της Κόκο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Ένοπλη επίθεση στην Τουρκία: Στους έξι οι νεκροί - Αγνοείται ο δράστης

Το κρατικό πρακτορείο Anadolu και η εφημερίδα Sabah ανέφεραν ότι οι Αρχές αναζητούν έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται αρχικά να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια να εξαπέλυσε την αιματηρή επίθεση
THE LIFO TEAM
ΕΤΙΕΝ ΝΤΑΒΙΝΙΟΝ ΠΑΤΡΙΣ ΛΟΥΜΟΥΜΠΑ ΚΟΝΓΚΟ ΒΕΛΓΙΟ

Διεθνή / Πέθανε ο πρώην Βέλγος διπλωμάτης, Ετιέν Νταβινιόν - Κατηγορούνταν για τη δολοφονία του Πατρίς Λουμούμπα

Ο Ετιέν Νταβινιόν ήταν ο τελευταίος εν ζωή κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πρώτου πρωθυπουργού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και αναμενόταν να δικαστεί για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ιδρύει αρχή διέλευσης για να εισπράττει τέλη από τα πλοία

Η Τεχεράνη προχώρησε στη δημιουργία επίσημου φορέα για τη διαχείριση και την επιβολή χρεώσεων στα πλοία που διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ, σε μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη κίνηση, την ώρα που δεξαμενόπλοια συσσωρεύονται στη θαλάσσια οδό και οι ειρηνευτικές συνομιλίες παραμένουν σε αδιέξοδο
THE LIFO TEAM
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / ΗΠΑ: Χιλιάδες στην Ουάσινγκτον σε εκδήλωση προσευχής για τη «χριστιανική Αμερική»

Στην εκδήλωση συμμετείχαν στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ και γνωστοί ευαγγελικοί υποστηρικτές του προέδρου, ενώ οργανώσεις προειδοποιούν ότι θολώνουν τα όρια ανάμεσα στο κράτος και τη θρησκεία
THE LIFO TEAM