«Ο Πούτιν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του» – Τι αναφέρει γνωστό κανάλι του Telegram

«Ο Πούτιν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του – Επιδεινώνεται η υγεία του» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Νέα σενάρια διακινούνται σχετικά με την υγεία του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν καθώς σύμφωνα με το κανάλι του Telegram «General SVR», έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του.

«Ο Πούτιν χτύπησε στον κόκκυγα, έπεσε πέντε σκαλιά, στη συνέχεια γύρισε στο πλάι και γλίστρησε από άλλα δύο. Η απότομη πρόσκρουση του προκάλεσε ακούσια αφόδευση λόγω καρκίνου στον γαστρεντερικό σωλήνα», αναφέρει η ίδια πηγή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

«Τρεις αξιωματικοί ασφαλείας βοήθησαν τον πρόεδρο να μεταβεί στον πλησιέστερο καναπέ και κάλεσαν τους γιατρούς που υπηρετούν στην κατοικία. Μετά από πλήρη εξέταση, διαγνώστηκε κάκωση του κόκκυγα και των μαλακών μορίων. Δεν διαγνώστηκε κάτι κρίσιμο και το τραύμα αντιμετωπίστηκε με παυσίπονα», προσθέτει το δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το General SVR έχει αναρτήσει ενημερώσεις σχετικά με την υγεία του Πούτιν από την έναρξη του πολέμου. Ωστόσο, δεν έχει παράσχει ποτέ κανένα απτό στοιχείο ώστε να στηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Το κανάλι ισχυρίζεται ότι έχει πληροφοριοδότες από τη φρουρά του Ρώσου προέδρου αλλά ούτε για αυτό υπάρχουν προς το παρόν αποδείξεις. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM