«Ο Πούτιν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του» – Τι αναφέρει γνωστό κανάλι του Telegram

«Ο Πούτιν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του – Επιδεινώνεται η υγεία του» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Νέα σενάρια διακινούνται σχετικά με την υγεία του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν καθώς σύμφωνα με το κανάλι του Telegram «General SVR», έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού του.

«Ο Πούτιν χτύπησε στον κόκκυγα, έπεσε πέντε σκαλιά, στη συνέχεια γύρισε στο πλάι και γλίστρησε από άλλα δύο. Η απότομη πρόσκρουση του προκάλεσε ακούσια αφόδευση λόγω καρκίνου στον γαστρεντερικό σωλήνα», αναφέρει η ίδια πηγή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

«Τρεις αξιωματικοί ασφαλείας βοήθησαν τον πρόεδρο να μεταβεί στον πλησιέστερο καναπέ και κάλεσαν τους γιατρούς που υπηρετούν στην κατοικία. Μετά από πλήρη εξέταση, διαγνώστηκε κάκωση του κόκκυγα και των μαλακών μορίων. Δεν διαγνώστηκε κάτι κρίσιμο και το τραύμα αντιμετωπίστηκε με παυσίπονα», προσθέτει το δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το General SVR έχει αναρτήσει ενημερώσεις σχετικά με την υγεία του Πούτιν από την έναρξη του πολέμου. Ωστόσο, δεν έχει παράσχει ποτέ κανένα απτό στοιχείο ώστε να στηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Το κανάλι ισχυρίζεται ότι έχει πληροφοριοδότες από τη φρουρά του Ρώσου προέδρου αλλά ούτε για αυτό υπάρχουν προς το παρόν αποδείξεις. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς ο Σάντσεθ της Ισπανίας έγινε ο πιο ασταθής φίλος του ΝΑΤΟ

Διεθνή / Πώς ο Σάντσεθ της Ισπανίας έγινε ο πιο ασταθής φίλος του ΝΑΤΟ

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί την Ισπανία για «έλλειψη σεβασμού» προς το ΝΑΤΟ, απειλώντας με δασμούς, ενώ οι χώρες της βόρειας Ευρώπης ζητούν από τον Πέδρο Σάντσεθ να «πληρώσει το δίκαιο μερίδιό του» στην άμυνα της Ευρώπης
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΟΛΙΒΙΕ ΦΟΡ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΚΟΡΝΙ

Διεθνή / Πολιτική κρίση στη Γαλλία: Ο «φόρος Ζούκμαν» φέρνει σε δύσκολη θέση τον Λεκορνί και δίνει πόντους στους Σοσιαλιστές

Οι Σοσιαλιστές ζητούν «φόρο Ζουκμάν» 2% στις μεγάλες περιουσίες. Ο Λεκορνί αντιμέτωπος με την πιο κρίσιμη πολιτική μάχη της πρωθυπουργίας του
LIFO NEWSROOM
Βόρεια Μακεδονία: Ξεκινά η δίκη για τη φονική φωτιά στο Κότσανι με τους 63 νεκρούς

Διεθνή / Βόρεια Μακεδονία: Ξεκινά η δίκη για τη φονική φωτιά στο Κότσανι με τους 63 νεκρούς

Στις 19 Νοεμβρίου αρχίζει η δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο κλαμπ του Κότσανι στη Βόρεια Μακεδονία, όπου 63 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους - Συνολικά 37 άτομα κατηγορούνται, ανάμεσά τους πρώην αξιωματούχοι
LIFO NEWSROOM
ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ

Διεθνή / Γυναικοκτονία στην Ιταλία: Οι τελευταίες στιγμές του μοντέλου και ριάλιτι σταρ - Με ποιον μιλούσε πριν δολοφονηθεί

Το παρελθόν του δράστη - Φέρεται πως είχε προσπαθήσει να την ρίξει από το μπαλκόνι στο παρελθόν - «Αν με αφήσεις, θα σε σκοτώσω και θα σκοτώσω και τη μητέρα σου»
LIFO NEWSROOM