Ο ΟΗΕ ζητά 4,4 δισ. δολάρια για την αντιμετώπιση των λιμών σε Νιγηρία, Σομαλία, Ν.Σουδάν και Υεμένη

Ο ΟΗΕ ζητά 4,4 δισ. δολάρια για την αντιμετώπιση των λιμών σε Νιγηρία, Σομαλία, Ν.Σουδάν και Υεμένη Facebook Twitter
0

Τα Ηνωμένα Έθνη χρειάζονται έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 4,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να αντιμετωπίσουν το λιμό που μαστίζει τη Νιγηρία, τη Σομαλία, το Νότιο Σουδάν και την Υεμένη, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.


Περισσότεροι από 20 εκατομμύρια άνθρωποι είναι αντιμέτωποι με καταστροφικές συνθήκες διαβίωσης σε αυτές τις τέσσερις χώρες και είναι απαραίτητο να υπάρξουν σύντομα ενέργειες για την αποτροπή τέτοιων κρίσεων σε μεγαλύτερη κλίμακα, υπογράμμισε ο Γκουτέρες κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΤΖΙΟΥΦΡΕ, ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Δεν διέψευσε ποτέ πως ο πρίγκιπας Άντριου είχε σεξουαλική σχέση με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε

Ένα email του 2015 περιλαμβάνει τον ισχυρισμό δημοσιογράφου ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε «συναινετική σεξουαλική σχέση» με τη Βιρτζίνια Τζούφρε, έναν ισχυρισμό που ο Τζέφρι Έπσταϊν δεν αμφισβήτησε
THE LIFO TEAM