Ο Μπραντ Πιτ εξηγεί γιατί φόρεσε φούστα στην πρεμιέρα του Bullet Train: «Θα πεθάνουμε όλοι»

Ο Μπραντ Πιτ εξηγεί γιατί φόρεσε φούστα στην πρεμιέρα του Bullet Train: «Θα πεθάνουμε όλοι» Facebook Twitter
Φωτ: Gerald Matzka/Getty Images for Sony Pictures
0

Ο Μπραντ Πιτ σχολίασε την πολυσυζητημένη εμφάνιση με φούστα στην πρεμιέρα της ταινίας «Bullet Train» στο Βερολίνο.

O 58χρονος ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας καφέ λινή φούστα με ασορτί τζάκετ και πουκάμισο σε ροζ απόχρωση, συνδυάζοντας το outfit με μαύρα μποτάκια και ασημένια αξεσουάρ. Και οι φωτογραφίες έγιναν viral. 

Τώρα έδωσε την καλύτερη εξήγηση για την έμπνευση πίσω από το look.

«Δεν ξέρω! Όλοι θα πεθάνουμε, οπότε ας τα κάνουμε θάλασσα», δήλωσε στο Variety.

Ωστόσο, στην κινηματογραφική πρεμιέρα στο Λος Άντζελες, δεν εμφανίστηκε με φούστα, αλλά με ένα πράσινο κοστούμι με πετρόλ μπλούζα και κίτρινα αθλητικά παπούτσια.

Ο Μπραντ Πιτ εξηγεί γιατί φόρεσε φούστα στην πρεμιέρα του Bullet Train: «Θα πεθάνουμε όλοι» Facebook Twitter
Φωτ: EPA/CAROLINE BREHMAN

Στο «Bullet Train», ο Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν εκτελεστή που πρέπει να επιβιώσει μέσα σε ένα τρένο γεμάτο επικίνδυνους δολοφόνους, τους οποίους υποδύονται ηθοποιοί όπως οι Bad Bunny, Joey King, Aaron Taylor-Johnson και Brian Tyree Henry.

Η ομάδα ανακαλύπτει ότι όλες οι αποστολές συνδέονται μεταξύ τους και τα πράγματα από εκεί και πέρα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Η σκηνοθεσία είναι του David Leitch, σκηνοθέτης των «Deadpool 2» και «Atomic Blonde».

Αναφορικά με τις πολλές σκηνές έντονης δράσης και βίας, ο Μπράντ Πιτ παραδέχθηκε ότι έδωσε κάποιες επικίνδυνες σκηνές σε επαγγελματία κασκαντέρ.

«Λατρεύω τους κασκαντέρ», δήλωσε ο Πιτ. «Αυτή η ταινία ήταν κωμωδία δράσης, κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Ο Ντέιβιντ και εγώ ήμασταν πάντα μεγάλοι θαυμαστές του Τζάκι Τσαν. Μιλούσαμε γι' αυτόν εδώ και δεκαετίες. Είναι κάτι σαν τον δικό μας Μπάστερ Κίτον. Είναι τόσο ταλαντούχος και υποτιμημένος. Το να κάνω κάτι προς αυτή την κατεύθυνση ήταν αυτό που με γοήτευσε πραγματικά».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ Χ XCHAT

Διεθνή / Έλον Μασκ: Η X λανσάρει το XChat, μία αυτόνομη εφαρμογή μηνυμάτων

Η εφαρμογή περιλαμβάνει λειτουργίες που εστιάζουν στην ιδιωτικότητα, όπως η δυνατότητα απενεργοποίησης των στιγμιότυπων οθόνης και η αποστολή μηνυμάτων που διαγράφονται αυτόματα μέσα σε λίγα λεπτά
THE LIFO TEAM
ΝΑΠΟΛΗ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ

Διεθνή / Νάπολη: Ένοπλοι ληστές κράτησαν 25 ομήρους σε τράπεζα - Διέφυγαν μέσω υπόγειας σήραγγας

Παρόμοια ληστεία είχε σημειωθεί το 2020 σε υποκατάστημα της Crédit Agricole στο Milan, όπου οι δράστες χρησιμοποίησαν επίσης το αποχετευτικό δίκτυο για να αποκτήσουν πρόσβαση και να διαφύγουν
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΝΑΡΚΕΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Τι είδους νάρκες έχει τοποθετήσει το Ιράν στα Στενά του Ορμούζ και πώς θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να τις απομακρύνουν;

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να ξεκινήσει επιχειρήσεις κατά των ναρκών στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας για το άνοιγμα των Στενών, όμως η αποναρκοθέτηση είναι μια επίπονη και επικίνδυνη διαδικασία
THE LIFO TEAM