LIVE!

Ο Μπάιντεν πήγε για ποδηλατάδα και έπεσε: «Είμαι καλά, πιάστηκε το πόδι μου»

‘My foot got caught’: Biden falls off bike in Rehoboth Beach Facebook Twitter
0

Ατύχημα για τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έπεσε από το ποδήλατό του κατά τη διάρκεια βόλτας στο Ντελαγουέρ. 

Ο 79χρονος Μπάιντεν έπεσε από το ποδήλατο καθώς κινούνταν προς συγκεντρωμένους πολίτες και δημοσιογράφους ώστε να τους χαιρετίσει. 

Σηκώθηκε γρήγορα όρθιος και διαβεβαίωσε πως «είμαι καλά». «Πιάστηκε το πόδι μου» εξήγησε, για τους λόγους της πτώσης, και σημείωσε πως δεν μπόρεσε να βγάλει το πόδι του από το πετάλι. 

Άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας έτρεξαν σε βοήθειά του, αλλά η σύζυγός του, Τζιλ, βρισκόταν μπροστά και δεν τον είδε την ώρα που έπεφτε και συνέχισε την πορεία της. 

Το προεδρικό ζεύγος μετέβη στο Ντελαγουέρ ώστε να γιορτάσει την επέτειο των 45 ετών από τον γάμο του. 

Ο Μπαίντεν ξεπέρασε γρήγορα το τράνταγμα από την πτώση και δεν είχε κάποιον εμφανή τραυματισμό. Έκανε, μάλιστα, και μερικές δηλώσεις στο σημείο. 

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ: Αυτοί είναι οι 4 στόχοι των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόφαση για την έναρξη των επιχειρήσεων το Σάββατο, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για «την τελευταία και καλύτερη ευκαιρία» να πληγεί η Τεχεράνη
THE LIFO TEAM
Κύπρος: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι για επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Διεθνή / Κύπρος: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι για επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Σύμφωνα με πληροφορίες των The Times, οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τη βάση της RAF στο Ακρωτήρι της Κύπρου για τη διεξαγωγή «αμυντικών» επιχειρήσεων κατά του Ιράν.
THE LIFO TEAM