«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν παρθένος στα 35 του, όταν τον γνώρισα», έγραψε η Λίζα-Μαρί Πρίσλεϊ

«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν παρθένος στα 35 του, όταν τον γνώρισα», γράφει η Λίζα-Μαρί Πρίσλεϊ Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Τα απομνημονεύματα της Λίζα-Μαρί Πρίσλεϊ κυκλοφόρησαν και φέρνουν στην επιφάνεια, πολλές άγνωστες πτυχές του Μάικλ Τζάκσον, από την κοινή τους πορεία.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια που πέθανε το 2023, είχε αποκαλύψει στο βιβλίο για τον Μάικλ Τζάκσον, ότι ήταν ακόμη παρθένος στα 35 του χρόνια, οπότε και είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού.

Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους, το 1994. Πριν αρχίσουν επίσημα να είναι ζευγάρι, η Πρίσλεϊ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο, Ντάνι Κίου, αλλά χώρισαν όταν ο Τζάκσον, της εξομολογήθηκε τον έρωτά του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκαναν στο Λας Βέγκας.

«Ο Μάικλ είπε "δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά είμαι εντελώς ερωτευμένος μαζί σου. Θέλω να παντρευτούμε και να κάνεις εσύ τα παιδιά μου"», γράφει η Πρίσλεϊ στο βιβλίο με τίτλο «From Here to the Great Unknown», που κυκλοφόρησε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου. «Δεν είπα τίποτα αμέσως, αλλά μετά είπα "είμαι πραγματικά κολακευμένη, δεν μπορώ καν να μιλήσω". Μέχρι τότε, ένιωθα ότι ήμουν κι εγώ ερωτευμένη μαζί του"». Το επόμενο διάστημα, χώρισε με τον Κίου για να είναι μαζί με τον Τζάκσον.

Πριν ακόμη ολοκληρώσουν τη σχέση τους, ο Μάικλ Τζάκσον της εξομολογήθηκε ότι ήταν ακόμη παρθένος. «Μου είπε ότι ήταν ακόμα παρθένος. Νομίζω ότι είχε φιλήσει την Τέιτουμ Ο' Νιλ και είχε κάτι με την Μπρουκ Σιλντς, το οποίο δεν ήταν τίποτα, πέρα από ένα φιλί. Είπε ότι και η Μαντόνα είχε προσπαθήσει να τα φτιάξει μαζί του μια φορά, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ήμουν τρομοκρατημένη γιατί δεν ήθελα να κάνω τη λάθος κίνηση» γράφει η Λίζα-Μαρί Πρίσλεϊ στα απομνημονεύματά της, για τον Μάικλ Τζάκσον.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θα επιτρέψει στην Ουγγαρία να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο - Τι δήλωσε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Πούτιν

Διεθνή / Ο Τραμπ θα επιτρέψει στην Ουγγαρία να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο - Τι δήλωσε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Πούτιν

Τον περασμένο μήνα οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις στις δύο μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες της Ρωσίας (Rosneft και Lukoil) λόγω της άρνησης της Ρωσίας να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Εάν δεν βρέξει μέχρι το τέλος του έτους, η Τεχεράνη θα πρέπει να εκκενωθεί, προειδοποιεί ο πρόεδρος του Ιράν

Διεθνή / «Εάν δεν βρέξει μέχρι το τέλος του έτους, η Τεχεράνη θα πρέπει να εκκενωθεί», προειδοποιεί ο πρόεδρος του Ιράν

«Εάν δεν βρέξει, θα πρέπει να αρχίσουμε να μοιράζουμε το νερό με δελτίο στην Τεχεράνη, γύρω στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου», τόνισε ο Μασούντ Πεζεσκιάν σε τηλεοπτικό του διάγγελμα
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Αυξάνονται οι αιωνόβιοι στη χώρα - 2.000 περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι

Διεθνή / Ιταλία: Αυξάνονται οι αιωνόβιοι στη χώρα - 2.000 περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι

Η μεσογειακή διατροφή θεωρείται εδώ και δεκαετίες ο βασικός παράγοντας μακροζωίας των Ιταλών, σε συνδυασμό με τους ισχυρούς κοινωνικούς δεσμούς και ένα σύστημα υγείας που θεωρείται γενικά ποιοτικό
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Αναστάτωση στα αεροδρόμια με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται λόγω του shutdown

Διεθνή / ΗΠΑ: Αναστάτωση στα αεροδρόμια με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται λόγω του shutdown

Παρότι οι αεροπορικές είχαν μόλις 48 ώρες για να τροποποιήσουν τα προγράμματά τους, δήλωσαν υποστηρικτικές προς το σχέδιο της κυβέρνησης, επισημαίνοντας την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ασφάλεια
LIFO NEWSROOM
ΛΟΥΒΡΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διεθνή / «Το Λούβρο δεν είναι μουσείο του 21ου αιώνα»: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την ασφάλεια μετά τη ληστεία

Η πρόεδρος και διευθύντρια του Λούβρου δήλωσε σήμερα πως το μουσείο χρειάζεται περισσότερο από ποτέ έναν μετασχηματισμό, για να γίνει «ένα μουσείο του 21ου αιώνα»
LIFO NEWSROOM