Ο Μαδούρο στέλνει πάνω από 2.600 στρατιώτες στη δυτική Βενεζουέλα

Ο Μαδούρο στέλνει πάνω από 2.600 στρατιώτες στη δυτική Βενεζουέλα Facebook Twitter
0

Στην απόφαση να αναπτυχθούν 2.600 στρατιωτικοί στην πολιτεία Τάτσιρα στα δυτικά της χώρας, στα σύνορα με την Κολομβία, προχώρησε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο για να αντιμετωπίσει περιστατικά λεηλασιών και επιθέσεων εναντίον αστυνομικών τμημάτων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

«Διέταξα την ανάπτυξη 2.000 στρατιωτών και 600 στελεχών των ειδικών δυνάμεων» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Βλαντιμίρ Παντρίνο Λόπες, στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο VTV.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έλαβε την απόφαση αυτή έπειτα από αίτημα του προέδρου Μαδούρο.

Η Βενεζουέλα συγκλονίζεται από τις αρχές Απριλίου από αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των οποίων έχουν χάσει την ζωή τους 42 άνθρωποι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις δύο μέρες πριν από την τέταρτη επέτειο της ρωσικής εισβολής

«Ο εχθρός εξαπέλυσε μια ακόμη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones σε οικιστικές περιοχές και σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην περιοχή», δηλώνει ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής του Κιέβου
THE LIFO TEAM