Ο Κόλιν Φάρελ πάθαινε συνέχεια κρίσεις πανικού στα υποβρύχια γυρίσματα του Thirteen Lives

Ο Κόλιν Φάρελ πάθαινε συνέχεια κρίσεις πανικού στα υποβρύχια γυρίσματα του Thirteen Lives Facebook Twitter
Φωτ: EPA/JASON SZENES
0

Ο Κόλιν Φάρελ έχει υποδυθεί διάφορους και διαφορετικούς ρόλους στην καριέρα του, ωστόσο η τελευταία του ταινία δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Στην πρόσφατη πρεμιέρα της ταινίας «Thirteen Lives», ο 46χρονος ηθοποιός μίλησε για την κακή εμπειρία του στα γυρίσματα ορισμένων σκηνών μέσα στο νερό.

Η ταινία περιγράφει το πραγματικό γεγονός της διάσωσης του σπηλαίου Tham Luang το 2018, κατά την οποία ένας προπονητής και η ομάδα του παγιδεύτηκαν σε ένα σπήλαιο για περίπου 18 ημέρες.

Ο Κόλιν Φάρελ μίλησε στο Entertainment Tonight για τις κρίσεις πανικού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σειράς υποβρύχιων σκηνών σε σπήλαια.

Αν και παραδέχθηκε ότι δεν είναι ο καλύτερος κολυμβητής, εκείνο που τον αναστάτωσε ήταν οι ρεαλιστικές και τεράστιες σπηλιές που είχαν κατασκευαστεί και ήταν γεμάτες με νερό.

Είπε ότι το σκηνικό ήταν βασισμένο στις «σπηλιές Tham Luang στην Ταϊλάνδη, τις οποίες γέμισαν με νερό και κατεβαίναμε και δεν υπήρχε ανάβαση».

Όπως εξήγησε, ένας από τους κύριους λόγους που η κινηματογράφηση των σκηνών ήταν δύσκολη γι' αυτόν ήταν επειδή δεν έβλεπε μια «επιφάνεια» έξω από το νερό.

«Οπότε όταν δεν είσαι καλά και βασικά υπάρχει ένα ταβάνι πάνω από το κεφάλι σου και καθόλου αέρας, αυτό προκαλεί χάος στο μυαλό σου», είπε.

Ωστόσο δήλωσε ευγνώμων που βρισκόταν κοντά σε δύο από τους άνδρες που βοήθησαν στην πραγματική αποστολή διάσωσης, τους Rick Stanton και Jason Mallinson.

«Αλλά φίλε, πάθαινα κρίσεις πανικού κάτω από το νερό, αυτό είναι μια νέα εμπειρία. Μια κρίση πανικού κάτω από το νερό είναι νέα εμπειρία για μένα», σημείωσε ο ηθοποιός.

Προς το τέλος της συνέντευξης, πρόσθεσε ότι ένας από τους δύτες ασφαλείας τού είπε ότι το «Thirteen Lives» ήταν «η πιο επικίνδυνη υποβρύχια ταινία που έχει γυρίσει ποτέ».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ