Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έφτασε 140 κιλά και πάσχει από αϋπνίες- «Εθισμένος σε αλκοόλ και κάπνισμα»

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έφτασε 140 κιλά και πάσχει από αϋπνίες- «Εθισμένος σε αλκοόλ και κάπνισμα» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έχει φτάσει σχεδόν 140 κιλά, ξενυχτάει από αϋπνίες και έχει εμπλακεί σε έναν «φαύλο κύκλο» βαριάς κατανάλωσης αλκοόλ και καπνίσματος, σύμφωνα με κατασκόπους του Νότου.

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Σεούλ αποκάλυψε νέες πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του μυστικοπαθούς ηγέτη, ο οποίος ήρθε στην εξουσία μετά τον θάνατο του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, το 2011 από καρδιακή ανακοπή.

Παρά τις αναφορές το 2021 ότι είχε χάσει σχεδόν 22 κιλά, ο Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως τα έχει ξαναπάρει όλα, σύμφωνα με τους κατασκόπους της Σεούλ, που ανέλυσαν μέσω τεχνητής νοημοσύνης πρόσφατες φωτογραφίες του.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έφτασε 140 κιλά και πάσχει από αϋπνίες- «Εθισμένος σε αλκοόλ και κάπνισμα» Facebook Twitter
Ο Kim Jong Un με την κόρη του, Kim Ju-ae. Φωτ.: ΕΡΑ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «εκτιμάται ότι ζυγίζει πάνω από 140 κιλά», ισχυρίστηκε ο Γου Σανγκ- μπαμ, μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής πληροφοριών της Νότιας Κορέας.

Φαίνεται επίσης να «επιδίδεται σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και καπνού», βάζοντας στην άκρη εισαγωγές από τις ΗΠΑ, όπως τσιγάρα Marlboro.

«Για την ακρίβεια», λέει ο Γου Σανγκ- μπαμ, «ο Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται να έχει εμπλακεί σε έναν φαύλο κύκλο που βασίζεται στο ποτό και το κάπνισμα με αποτέλεσμα να υποφέρει σημαντικές διαταραχές ύπνου».

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έφτασε 140 κιλά και πάσχει από αϋπνίες- «Εθισμένος σε αλκοόλ και κάπνισμα» Facebook Twitter
Το βάρος του Kim Jong Un υπερβαίνει πλέον τα 140 κιλά, σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Σεούλ. Φωτ.: ΕΡΑ

«Έδειχνε εμφανώς κουρασμένος με μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια στη διάρκεια της δημόσιας εμφάνισής του στις 16 Μαΐου», δήλωσε το μέλος της επιτροπής πληροφοριών - υποστηρίζοντας ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν φτιάχνει επίσης αποθέματα από «φάρμακα όπως η ζολπιδέμη, για τη θεραπεία της αϋπνίας».

Παρόλο που τα αυστηρά ελεγχόμενα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας σπάνια αναφέρονται στην υγεία του ηγέτη της χώρας, τον Μάρτιο μετέδωσαν ότι ξαγρυπνάει όλη νύχτα για να δουλέψει, μένοντας ξύπνιος τουλάχιστον μέχρι τις 5 το πρωί, ανέφερε το Yonhap.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έφτασε 140 κιλά και πάσχει από αϋπνίες- «Εθισμένος σε αλκοόλ και κάπνισμα» Facebook Twitter
Στο Nuclear Weapons Institute της Πιονγιάνγκ, τον περασμένο Μάρτιο. Φωτ.: ΕΡΑ

Ο Κιμ Γιονγ Ουν έχει εμφανιστεί επίσης με «γρατζουνιές και μώλωπες» γύρω από τα χέρια του, δήλωσε ο Γου Σανγκ- μπαμ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα σημάδια είναι αποτέλεσμα «δερματίτιδας που προκλήθηκε από το άγχος».

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας απασχολεί συχνά τα μέσα ενημέρωσης με διάφορα σενάρια για την υγεία του, ενίοτε εντελώς ακραία, όπως την περίοδο της πανδημίας, όταν οι συνεχείς δημόσιες απουσίες του πυροδότησαν σενάρια ότι βρισκόταν σε κώμα - ή ακόμη και ότι ήταν νεκρός.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις κατά της αξιωματούχου του ΟΗΕ που διερευνά παραβιάσεις στη Γάζα

Διεθνή / Οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις κατά της αξιωματούχου του ΟΗΕ που διερευνά παραβιάσεις στη Γάζα

Η απόφαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να επιβάλει κυρώσεις στην Albanese, ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ για τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα, ήρθε μετά την αποτυχία των αμερικανικών πιέσεων προς τον ΟΗΕ να την απομακρύνει από τη θέση της
LIFO NEWSROOM
Ψήφος δυσπιστίας κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δυσαρέσκεια για τη δεξιά στροφή της ΕΕ

Διεθνή / Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Σήμερα η ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας - Δυσαρέσκεια για τη δεξιά στροφή της ΕΕ

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αντιμετωπίζει σπάνια ψήφο δυσπιστίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, φέρνοντας στο φως τη δυσαρέσκεια για τη δεξιά στροφή των πολιτικών της ΕΕ και ζητήματα διαφάνειας στη διακυβέρνηση
LIFO NEWSROOM
Όλο και περισσότερα παιδιά κάνουν διάλειμμα από τα smartphone για την ψυχική τους υγεία

Διεθνή / Όλο και περισσότερα παιδιά κάνουν διάλειμμα από τα smartphone για την ψυχική τους υγεία

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι τα παιδιά και οι έφηβοι παίρνουν πρωτοβουλία να διακόψουν τη χρήση smartphone και social media για να προστατεύσουν την ψυχική τους υγεία, την ασφάλεια και την συγκέντρωσή τους
LIFO NEWSROOM
Sotheby’s: Σε δημοπρασία ο μεγαλύτερος αρειανός μετεωρίτης στη Γη

Διεθνή / Sotheby’s: Σε δημοπρασία ο μεγαλύτερος αρειανός μετεωρίτης στη Γη

«Όταν εξετάστηκαν τα κομμάτια του, συνειδητοποιήσαμε: "Θεέ μου, είναι αρειανός". Στη συνέχεια ανακαλύψαμε ότι είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του Άρη στον πλανήτη μας », δηλώνει η αντιπρόεδρος του οίκου
LIFO NEWSROOM