Ο Γούντι Χάρελσον αφηγήθηκε την ιστορία όταν ήπιε αίμα κόμπρας μαζί με τον Μάικλ Τζ. Φοξ

Ο Γούντι Χάρελσον αφηγήθηκε την ιστορία που ήπιε αίμα κόμπρας μαζί με τον Μάικλ Τζ. Φοξ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Γούντι Χάρελσον αποκάλυψε ότι κάποτε στην Ταϊλάνδη μαζί με τον Μάικλ Τζ. Φοξ ήπιαν αίμα κόμπρας.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία παρουσιάζοντας ένα τιμητικό Όσκαρ για τον φίλο του Μάικλ Τζ. Φοξ κατά τη διάρκεια των 13ων Annual Governors Awards το περασμένο Σάββατο.

Μιλώντας στο κοινό, ο Χάρελσον είπε ότι είχε επισκεφθεί τον Φοξ όταν αυτός βρισκόταν στην Ταϊλάνδη για τα γυρίσματα της ταινίας «Casualties Of War» το 1989.

Τότε αποφάσισαν να ζήσουν ένα βράδυ γεμάτο περιπέτεια στην άγρια ζούγκλα. Και εκεί είδαν μία μάχη μεταξύ μιας κόμπρας και μιας μαγκούστας.

«Δεν το πίστευα. Κοιτάζω εκεί μέσα και ο Μάικ κάθεται δίπλα σε αυτό το παιδί με δεκάδες κόμπρες γύρω τους έτοιμες να "χτυπήσουν" και, δεν κάνω πλάκα, το παιδί έπαιζε με αυτές τις κόμπρες», είπε ο Χάρελσον. 

«Έπαιζε με τις κόμπρες και μετά βρήκε την πιο ωραία από αυτές, την άρπαξε από το λαιμό, την πέταξε σε ένα κλουβί με μία μαγκούστα, όπου εκεί είδα τον πιο τρελό καυγά που έχω δει ποτέ ανάμεσα σε άλλα ζώα εκτός από στελέχη κινηματογραφικών στούντιο» είπε αστειευόμενος.

«Και η μαγκούστα νίκησε» συνέχισε ο Χάρελσον. «Πήραν το φίδι, το έδεσαν από την ουρά του και άρχισε να τρέχει το αίμα. Μισογέμισε τέσσερα ποτήρια με αίμα κόμπρας και μισό με ένα ουίσκι από την Ταϊλάνδη».

Το να πει κάποιος το αίμα κόμπρας είναι η τακτική που ακολουθείται εκεί ώστε να αδελφοποιηθεί κάποιος με την κόμπρα, εξήγησε ο Χάρλεσον λέγοντας αστειευόμενος ότι «με τον Μάικλ έχουμε πιει μαζί πολλά πράγματα».

Ο ηθοποιός μετά αποκάλυψε ότι ο Φοξ μόλις ήπιε το αίμα έκανε εμετό. «Ο Φοξ δεν μπορούσε ποτέ να κρατά μέσα του το αίμα κόμπρας» είπε αστειευόμενος.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Φοξ για να δεχθεί το βραβείο είπε στον Χάρελσον: «Σ' αγαπώ: Κάναμε ζημιές τότε στα 80s».

Ο Φοξ τιμήθηκε με τον ανθρωπιστικό βραβείο Jean Hersholt για την προσφορά του στην μάχη κατά της νόσου του Πάρκινσον.

Το ίδρυμά του «Michael J. Fox Foundation» έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισ. $ για να έρευνα προκειμένου να βρεθεί θεραπεία για την ασθένεια.

«Δε ζήτησε ποτέ να γίνει εκπρόσωπος της νόσου του Πάρκινσον, αλλά αυτή είναι η καλύτερη ερμηνεία του» είπε ο Χάρελσον.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν δεν μπορεί να εντοπίσει τις νάρκες που τοποθέτησε, λένε οι ΗΠΑ

Η Τεχεράνη έχει αφήσει έναν περιορισμένο διάδρομο διέλευσης για πλοία που καταβάλλουν διόδια, ενώ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο σύγκρουσης με νάρκες
THE LIFO TEAM
CIA ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ 25Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Διεθνή / Πρώην επικεφαλής της CIA ζητά την απομάκρυνση Τραμπ: «Είναι ξεκάθαρα εκτός ελέγχου»

Ο Τζον Μπρέναν επικαλέστηκε την 25η Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα απομάκρυνσης του προέδρου, λέγοντας ότι «γράφτηκε για ανθρώπους σαν τον Τραμπ»
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ ανακοίνωσε αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ μετά το ναυάγιο συνομιλιών με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία αποκλεισμού κάθε πλοίου που επιχειρεί να εισέλθει ή να εξέλθει από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΧΑΡΗ

Διεθνή / Τραμπ: «Θα δώσω χάρη σε όλους» – Σενάρια για μαζικές απονομές στο τέλος της θητείας

O Τραμπ έχει ήδη δώσει χάρη ή ελαφρύνσεις ποινών σε περίπου 1.500 συμμετέχοντες στην εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, ακόμη και σε άτομα που κατηγορήθηκαν για επιθέσεις κατά αστυνομικών
THE LIFO TEAM