«Το χαστούκι στον Κρις, ήταν χαστούκι σε όλους»: Η μητέρα του Κρις Ροκ μιλά για τη χειροδικία του Γουίλ Σμιθ

«Όταν χτυπάς το παιδί μου, χτυπάς εμένα»: Η μητέρα του Κρις Ροκ αντιδρά στο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η μητέρα του Κρις Ροκ σχολιάζει, για πρώτη φορά, το περιστατικό που έλαβε χώρα στην τελετή απονομής των Όσκαρ όταν ο γιος της δέχθηκε επίθεση από τον Γουίλ Σμιθ.

Η Ρόουζ Ροκ αναφέρθηκε στη στιγμή που ο Σμιθ χαστούκισε τον γιο της, μετά από ένα αστείο που έκανε για τη σύζυγο του, Τζέιντα Πίνκετ, και το ξυρισμένο της κεφάλι.

«Αντέδρασες όταν σε κοίταξε η γυναίκα σου στραβά και πήγες και της έφτιαξες τη μέρα» είπε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η αρχική της σκέψη ήταν ότι το περιστατικό ήταν στημένο. «Όταν χαστούκισε τον Κρις, μας χαστούκισε όλους. Μας χαστούκισε στ’ αλήθεια» είπε και συμπλήρωσε: «Γιατί όταν χτυπάς το παιδί μου, χτυπάς εμένα».

Στην πρώτη του εμφάνιση μετά τα Όσκαρ, ο Κρις Ροκ αναφέρθηκε στο περιστατικό σημειώνοντας πως «ακόμα επεξεργάζομαι αυτό που συνέβη».

Ο Σμιθ έχει, έκτοτε, παραιτηθεί από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία διοργανώνει τα Όσκαρ. Η Ακαδημία απαγόρευσε, επίσης, στον ηθοποιό να παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις της για τα επόμενα δέκα χρόνια, ενώ ο πρόεδρος της Ακαδημίας και η διευθύνουσα σύμβουλος ζήτησαν συγγνώμη από τον Ροκ με επιστολή τους: «Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη στον κ. Ροκ για τη διατήρηση της ψυχραιμίας του κάτω από εξαιρετικές συνθήκες» ανέφεραν.

«Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μας εκπομπής, δεν αντιμετωπίσαμε σωστά την κατάσταση στην αίθουσα. Γι' αυτό, λυπούμαστε. Αυτή ήταν μια ευκαιρία για εμάς να δώσουμε το παράδειγμα στους καλεσμένους μας, τους τηλεθεατές και την οικογένεια της Ακαδημίας μας σε όλο τον κόσμο, και δεν τα καταφέραμε - απροετοίμαστοι για το πρωτοφανές» συμπλήρωσαν.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ