Ο γιος του Τραμπ συγκρίνει τους πρόσφυγες με δηλητηριασμένες καραμέλες και προκαλεί σωρεία αντιδράσεων

Ο γιος του Τραμπ συγκρίνει τους πρόσφυγες με δηλητηριασμένες καραμέλες και προκαλεί σωρεία αντιδράσεων Facebook Twitter
1

Με ένα μπολ με δηλητηριασμένες καραμέλες παρομοίασε τους πρόσφυγες, σε μήνυμά του στο Twitter, ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Donald Trump Jr., ανέβασε μια φωτογραφία ενός μπολ με καραμέλες που πάνω του έγραφε "Make America great again!" και από κάτω ανέφερε:   "Αν είχα ένα μπολ με καραμέλες και σας έλεγα πως μέσα στον σωρό τρεις είναι δηλητηριασμένες, θα παίρνατε μια φούχτα; Αυτό είναι το πρόβλημά μας με τους σύρους πρόσφυγες. Αυτή η εικόνα τα λέει όλα. Ας σταματήσουμε την πολιτική ορθότητα που δεν δίνει προτεραιότητα στην Αμερική".

Το σχόλιο αυτό επέφερε αντιδράσεις, κυρίως από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών, με τον εκπρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον Νικ Μέριλ, να το χαρακτηρίζει «αηδιαστικό».

Ο Τζον Φαβρό, «πένα» του Ομπάμα ανέβασε τη φωτογραφία ενός πεντάχρονου που τραυματίστηκε σε βομβαρδισμό στο Χαλέπι και έγραψε:

"Να ένα από τα εκατομμύρια των παιδιών που συγκρίνατε με δηλητηριασμένη καραμέλα".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συντριβή του ελικοπτέρου του Ραϊσι και η προσπάθεια αναβάθμισης του γηρασμένου αεροπορικού στόλου του Ιράν

Διεθνή / Η συντριβή του ελικοπτέρου με τον Ραϊσι και η προσπάθεια του Ιράν να εκσυγχρονίσει την αεροπορία του

Ο Εμπραχίμ Ραΐσι σκοτώθηκε σε ένα ελικόπτερο κατασκευής ΗΠΑ που σχεδιάστηκε για τον πόλεμο του Βιετνάμ, που δείχνει τη δυσκολία του Ιράν να εξασφαλίσει εξαρτήματα εν μέσω κυρώσεων
NEWSROOM