Ο «Φόρεστ Γκαμπ» της Ιταλίας: Περπάτησε 450 χλμ μετά από καβγά με τη γυναίκα του

Ο «Φόρεστ Γκαμπ» της Ιταλίας: Περπάτησε 450 χλμ μετά από καβγά με τη γυναίκα του Facebook Twitter
0

Ένας Ιταλός βγήκε από το σπίτι του για να ηρεμήσει μετά από καβγά με την γυναίκα του και κατέληξε να περπατάει για 450 χιλιόμετρα.

Οι χρήστες στα social media τού έδωσαν το παρατσούκλι «Φόρεστ Γκαμπ» από τον πρωταγωνιστή της ομώνυμης ταινίας του 1994, που υποδυόταν ο Τομ Χανκς, ο οποίος και διένυσε χιλιάδες μίλια σε όλες τις ΗΠΑ.

Η αστυνομία σταμάτησε το τεράστιο «περίπατο» του 48χρονου στις 2 τα ξημερώματα, κοντά στο Φάνο, μια εβδομάδα αφότου έφυγε από το Κόμο, ενώ του επέβαλε επίσης πρόστιμο 400 ευρώ για παραβίαση του lockdown λόγω κορωνοϊού.

Την ιστορία του μετέδωσε πρώτη η τοπική εφημερίδα Il Resto del Carlino αλλά γρήγορα έγινε viral στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. 

Αρκετοί χρήστες στα social media παρουσίασαν τον 48χρονο ως ήρωα και αντέδρασαν με το πρόστιμο, με κάποιους να λένε πως έπρεπε να επιβραβευτεί και όχι να τιμωρηθεί, παίρνοντας δώρο ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια. Ορισμένοι δε τον επαίνεσαν που αποφάσισε να περπατήσει για να εκτονώσει την οργή του, αντί να καταφύγει ενδεχομένως σε χρήση βίας. 

«Ήρθα εδώ με τα πόδια, δεν χρησιμοποίησα κανένα μέσο μεταφοράς», είπε ο 48χρονος στους αστυνομικούς. «Στην πορεία συνάντησα κόσμο που μου πρόσφερε φαγητό και κάτι να πιώ», πρόσθεσε, λέγοντας πως αισθάνεται καλά «αλλά λίγο κουρασμένος», επειδή περπατούσε περίπου 60 χιλιόμετρα την ημέρα. 

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν να περιφέρεται άσκοπα και μέσα στο κρύο, σε έναν παραλιακό αυτοκινητόδρομο. Αφού έλεγξαν την ταυτότητά του στη βάση δεδομένων διαπίστωσαν πως η σύζυγός του είχε αναφέρει την εξαφάνισή του, οπότε επικοινώνησαν μαζί της και εκείνη πήγε μέχρι εκεί να τον πάρει. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πάπας Λέων προς Τραμπ: «Αν κάποιος θέλει να μου ασκήσει κριτική, ας το κάνει χρησιμοποιώντας την αλήθεια»

Ο ποντίφικας απάντησε στην τελευταία κριτική που του άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «θέτει σε κίνδυνο πολλούς καθολικούς»
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΕΙΛΗ

Διεθνή / Συνελήφθη υπάλληλος της FAA: Έγραφε στον Ντόναλντ Τραμπ «θα σε σκοτώσω»

Ο υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ φέρεται να αναζητούσε πληροφορίες για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Τραμπ και το ποσοστό του πληθυσμού που επιθυμεί τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ MET GALA

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Γιατί απέρριψε την πρόσκληση της Άννα Γουίντουρ για το Met Gala 2026

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται πως έχει απορρίψει την ευκαιρία να παραβρεθεί στο Met Gala αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Άννα Γουίντουρ
THE LIFO TEAM