O Ερντογάν θέλει να "καθαρίσουν οι δρόμοι από τους βάνδαλους"

O Ερντογάν θέλει να "καθαρίσουν οι δρόμοι από τους βάνδαλους" Facebook Twitter
1

Νέες νομικές ρυθμίσεις εναντίον των διαδηλωτών προανήγγειλε ο Ρεντέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ του Σαββάτου και ενώ η Τουρκία βρίσκεται εν μέσω βίαιων συγκρούσεων σε δεκάδες πόλεις της.

Τα μέτρα τα οποία ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, έρχονται να οξύνουν το κλίμα στην Τουρκία το οποίο είναι τεταμένο εξαιτίας της αδράνειας που επιδεικνύει η Άγκυρα απέναντι στο θέμα της απειλής του Ισλαμικού Κράτους στο Κομπάνι.

Ο Ερντογάν χρησιμοποιήσε σκληρή γλώσσα κατά την εξαγγελία του χαρακτηρίζοντας τους διαδηλωτές βάνδαλους και υπογραμμίζοντας πως οι δρόμοι πρέπει να καθαρίσουν από τέτοια φαινόμενα. Παράλληλα ζήτησε από όλα τα κόμματα να στηρίξουν την απόφαση του και τα νέα μετρά, αφήνοντας αιχμές εναντίον όσων προσπαθούν να υποδαυλίσουν τις κινητοποιήσεις. 

Οι ταραχές στην Τουρκία έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 30 ανθρώπους ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 351.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΛΗΓΜΑ CEO

Διεθνή / Η CIA πίσω από το πλήγμα των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, σύμφωνα με το Associated Press 

Πρόκειται για την πρώτη γνωστή άμεση αμερικανική επιχείρηση σε έδαφος της Βενεζουέλας από τότε που η Ουάσινγκτον ξεκίνησε σειρά πληγμάτων σε διεθνή ύδατα στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της διακίνησης ναρκωτικών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια